Siirry pääsisältöön

Toukokuun hullutpäivät vol1

Huhtikuussa sentään lepäiltiin laakereilla muutama viikko, kun vakiotreenejä loppui, osa oli tauolla ja ulkonakaan ei oikein päässyt takatalven vuoksi treenaamaan. Kuukausi kun vaihtui, alettiin laittamaan tassua toisen eteen.

Vapun päivänä suunnattiin Lahden Vappu ryhmänäyttelyyn. Kessuja oli ilmoitettuna 11kpl ja tuomarina Paavo Mattila.
Ransu pääsi heti ekassa erässä korkkaamaan kehät, kun veljensä Uten kanssa marssivat juniori luokkaan.
Pienoisena yllätyksenä, oriponi loikkien saattelemana, Ransu nappasi luokkavoiton sa:lla ja saaden juniori sertin. Kun tuo juniori luokan voitto ei riittävästi hämmästyttänyt, niin oriponi nappasi vielä voiton paras uros kehässä saaden myös ensimmäisen sertinsä. Lopulta Ransu oli vsp-juniori ja vsp, kun sisko Lumi nappasi ropit.

Tulokseksi saatiin
Eri Sa junior-Sert, Pu1, Sert Vsp-junior ja Vsp

Bärchen Schwarzer Diamant & Bärchen Smaragd
Kuva Silja Beierschoder

B. Silbernet Kees, B. Schwarzer Diamant, B. Smaragd
Kuva Silja Beirschoder

Heti torstaina kevät tauon jälkeen päästiin Natkun kanssa Paavolan Sonjan aksan vakkari treeneihin. Meidän tasolta katsottuna tehtiin hienoja onnistumisia. Parit aivan taju hienot kepit ja kepeillä pysymiset. Nuo kepit on kyllä meidän murhe, kun treeneissä saadaan onnistumaan todella vaikeitakin kepeille tuloja, pysytään kepeillä vaikka leieröitäisiin esteitä jne., mutta silti loppu keväästä kisoissa alkoi tulemaan ties mitä helppo virhettä. Sama treeni vs. kisa ongelma on nyt myös kontaktien kanssa. Täytyy nuo kontaktit ottaa kesällä kotitreeni listalle ja katsoa kisoja syksyllä seuraavan kerran.

Lauantaina oli sopivasti vajaan puolen tunnin ajomatkan päässä match show, jonne suunnattiin Ransun sekä Natkun kanssa. Ransulle ei oikein sopinut lennosta kehään, häkkiin, kehään, kun kehät menivät juuri päällekkäin. Tahtoi vähän kaikki muu kiinnostaa, namit imuroitiin maasta joita olikin ihan kiitettävästi röpötelty ja eipä tuo 20 asteinen auringon porotus yhtään helpottanut junnu turkissa sähläävän olotilaa. No punainen nauha kuitenkin taiteiltiin itsellemme. Natku sen sijaan pääsi verestämään kehäkäytös muistoja ja kipitteli isojen aikuisten punaisten toiseksi.