Siirry pääsisältöön

Parkano R 2.2.2020

Helmikuun alussa lähdettiin yön yli reissuun.

Meno matkalla poikettiin Sastamalan kautta moikkaamaan Leena, Rillaa ja Rommia. Monesti suunniteltu kyläily reissu vihdoin onnistui. Kelit ei vain suosineet meitä, räntärämmäleitä tupsutti taivaan täydeltä.

Illan suussa, kun saavuimme Parkanoon oli täysi talvi verrattuna etelä suomen vetisiin keleihin.
Natkulle tuleva yö oli ihka ensimmäinen poissa kotoa, sitten pentulaatikon jättämisen. Yllättävän hienosti yö meni ja vain kerran nostettiin vahti metakka, kun joku päätti voimiensa takaa paiskata oven kiinni (eipä muuten sen jälkeen kuulunut oven paiskontaa).


Sunnuntai aamuna ei keli ollut niin talvinen, kun taivaalta ripotteli vettä, mutta sade onneksi loppui päivän valjetessa.

Sunnuntai aamun näyttelyssä Natku pääsi ihan ensimmäisenä kehiin. Tällä kertaa osattiin suhteellisen hienosti juosta, mutta seisominen oli hiukan tylsää hommaa, kun kaikkee mielenkiintoista olis ollu ympärillä.
W. Lolium
Kuva Milja Laaksi

Natku sai hienosti Kp:n ja oli Vsp, siskolikka Lumon (W. Lavandulan) ollessa Rop.
Pentujen jälkeen ennätti pienen hetken hengähtämään, kun seuraavaksi kehään pääsin pyörähtämään Jasun (W. Humulus) kanssa. Kokemattomuuteen nähden Jasu meni oikein hienosti... mitä nyt peppu tahtoi painaa. Lopulta tuloksena oli Avk Eri2 Sa.

W. Humulus
Kuva Milja Laaksi
Jasun kehän jälkeen nopea vaihto Kassuun, joka oli heti avoimen jälkeen valioissa. Kassu oli hieman töttöröö, kun suoraan häkistä kehään joutui, mutta silti mainiosti suoriuduttiin tuloksella Vak Eri1 Sa.

W. Daucus
Kuva Milja Laaksi

Milja pääsi extemporee urosten kehään, kun molemmilla pojilla oli Sa plakkarissa. Kassu lopulta Pu2 ja Jasu Pu4.

Ennen kotiin lähtöä Natku pääsi vielä leikkimään Lumon ja Janen kanssa. Jasu ja Kassu saivat tyytyä seuraajan rooliin, kun Lumo oli kehitellyt ensimmäiset juoksunsa.

Jane, Natku ja Lumo

Natku liehittelee Janea leikkiin.

Natku

Natku
Kuva Milja Laaksi

Kassu
Kuva Milja Laaksi
Lumo ja Natku
Kuva Milja Laaksi

Lumo ja Natku
Kuva Milja Laaksi

Lumo, Jane ja Natku
Kuva Milja Laaksi
Koti matkalla aurinkokin päätti näyttäytyä ja eipä etelämmä edelleenkään ollut yhteenä sen enempää lunta, kuin reissuun lähtiessäkään.