Siirry pääsisältöön

Tammikuu 2020

Keleillä ei ole päässyt juhlimaan uuden vuosikymmenen kunniaksi. Ne muutamat aurinkoiset tai sateettomat päivät mitä on ollut on nautittu ulkoilemalla ja kamerakin on päässyt muutaman kerran mukaan.

Loppiaisen aatto oli kauniin aurinkoinen ja kessu pojat saivat huolella rallatella, kun ei tarvinnut varoa liukastelua, kun maa oli täysin sula.

Loppiaisen jälkeen saatiin sentään kuura maahan. Lunta ei ole kuin satunnaisesti näkynyt ja sekin vähä mitä on erehtynyt satamaan on seuraavana päivänä melkein sulanut pois.

Kuun puoli välissä käytiin taas hieman aksaamassa tavoitteellisten porukan kanssa ja Natku pääsi myös mukaan irtopaikalle. Päästiin jo pientä radan pätkää tekemään neljän hyppyesteen ja kahden putken verran. Uutena asiana harjoiteltiin persjättöä, joka onnistui hienosti. Natku on oppinnut seuraamaan kumpaan käteen pitäisi tulla.


Loppukuusta Natku pääsi ihan yksin reissuun mukaan, kun suunnattiin Turku Kv näyttelyyn.
Natku löysi näyttelystä elämänsä ensi rakkauden, kun Kantoloiden Bellabampiina oli aloittanut juoksut juuri sopivasti näyttelyyn. Voi niitä kosio kiljahduksia, jotka kaikuivat desibelirajat rikkovina Turku hallissa.
Näyttelystä kotiin tuomisina oli Kp ruusuke, kun Natku tuli uros pentujen toiseksi Kp:n kera.
Tuomarina toimi Alin Dumitrescu Romaniasta, joka kirjoitutti hienon arvostelun Natkusta. 8 kuukautta. Erittäin hyvin kehittynyt ja koko ikäisekseen. Hienot kulmaukset, turkki ja väri. Liikkuu vapaasti. Hienosti esitetty.
Ehkä hieman vielä saataisiin tuota esiitymis puolta treenata... tai siis ylipäätänsä treenata :D 


Natku on myös kunnostautunut pehmojen uudelleen stailaajana. Viimeisimpänä projektina mäyrä sai kokea korvien typistämisen. Ilmeisesti mäyrän korvat eivät miellyttäneet Natkua.