Siirry pääsisältöön

Kavereita niitä on monta

Reissut on taas reissattu ja uusia haasteita suunnittelemassa.

Kassu se on hauskuuttanut tyttöjään. Kassun kelpaa tepastella kukkulan kunkkuna, kun on kaukkari tytöt seuraneiteinä. Vaikka sää ollut sateinen, niin ei voi olla hymyilemättä, kun kaksi nauravaista pompottaa pihalla vastaan.
Useampana aamuna olen seuraillut "piha" kaurista. Aamuisin kun oven avaa, niin melkeimpä on ollut pellon reunassa hörökorva natustelemassa heinikossa.Torstaina päästiin aksa treeneihin Kassun kanssa. Kerrankin on jotain jopa videolla asti, kun treeni kaverille tajusin kameran heittää.
Suhteellisen tyytyväinen olen treeneihin. Useamman kokeilun päätteeksi saatiin ohjauskuviot ja linjat suhteellisen kohdilleen ja treenien päätteks vielä onnistuneet kepit (videolla ei kyllä ihan nappiin mennyt). Ai että tää tykkää kokeilevasta treenaamisesta, kun saa kokeilla eri tapoja/ linjoja ohjata.Eilen pakattiin kameraa, treeni kamaa ja ties mitä autoon, kun aamusta lähdettiin reissuun. Ensimmäinen kohde oli Sirpan luona ja aikeina saada Valolintu Valosta (Foolproof Light In The Night) edustus kelpoinen puolvuotis kuva.
Jotta haasteeseen jaksoimme tarttua, niin täytyi alle nauttia runsas ja ravitseva brunssi... unohtamatta suussa sulavaa suklaakakkua.


Loppu tulokseen täytyy olla tyytyväinen. Valosta tuli useampi onnistunut otos, vaikkakin maan vetovoima kovin veti Valoa puoleensa. Kaikki kuvat on täällä nähtävillä.


Kameran eteen pääsivät myös kokeneempaa kaartia edustavat Harpo  (Foolproof Anagram) ja Ykä (Foolproof Candlewick).  Harpon ja Ykän kuvat täällä.


Ykä on Roopen velipuoli ja jotain samaa näköä heissä on havaittavissa. Ykä on nyt reilu 11 vuotias ja alle olevassa kuvassa Roope on 10 vuotias.


Kun oltiin saatu viralliset pönötys kuvat otettua, niin oli vuoro hömpöttelyn. Kassu pääsi Valon kanssa kirmaamaan. Kassu tosin ei niin kovin välitä Valon seurasta ja Valo ei ymmärrä miksei toinen leiki hänen kanssaan. Ehkä tuo Valon tyyli on Kassun mielestä suotta raju.

Kassu Valo parivaljakkoa seuratessa tuli tunne, että Kassu mennä hömpötteli ja Valo paineli perässä asenteella -ottaa kiinni liikkuvan karvapallon-.
Jossain vaiheessa Kassua taisi alkaa ärsyttämään perässä pörräävä yli innokas belgi kakara ja Kassu päätti maastoutua A-esteen alle... Valo sen sijaan esitti kaikki heittää takalistoa kuvionsa.

Kun Kassu ja Valo oli saanut tarpeeksi irrotella, niin oli aika jatkaa matkaa. Nopsan parkkipaikka treenin kautta kohti Tuikku mummia. Vuohilla oli meno päällä, kun aurinkoiseen säähän pääsi ulos irroittelemaan. Varsinkin vuohipukki Paisti pisti ranttaliksi ja sai vain katsoa pakotietä, kun valkoinen karvapallo esitti kaikki kevätjuhlahyppyliikkeet.Palko sen sijaan nautiskeli auringon paisteesta ja aina välillä muisti ottaa muutaman hyppy askeleen, kunnes tuli rapsutukset mieleen.


Riehakasta Vappua!!
Nämä lähtee huutamaan luulle ja pyörimään narsissien päällä.