Siirry pääsisältöön

Uusi vuosi ja uudet kujeet...

...tai kai me jatketaan vaan tällä turvallisella linjalla eli vanhoilla kujeilla ja höystetään niitä uusilla.

Ennen joulun pyhiä ennätettiin heittämään kuvaus keikka belgi riiviöiden luokse. Kuvia viedessä Kassukin näki riiviöt... tosin vain autosta... mutta silti riitti ihmettelemistä, kun niitä vielä 6 kpl vielesti pitkin pihaa.

Foolproofin vuorikiipeilevät L pentuset esittäytyvät TÄÄLLÄ.

Joulu meni syödessä, herkutellessa ja syödessä. Olisi voinut lumipallon kaverina pyöriä, jos vain lunta olisi ollut. Kassu se oli malttamaton pakettiensa kanssa ja kävi myös ihan omatoimisesti hakemassa paketin avattavaksi.... Kassun onneksi se oli koirille tarkoitettu, mutta ei suinkaan hänelle.


Kummasti se vanhakin nuortuu, kun vain on jotain jota saa repiä ja silpiä. Iwan alentui taas pakettiensa ääressä pikkupentu tasolle. Muuten onkin oikein urakalla haudottu luita sisällä lämpöisen sohvan uumenissa.


Välipäivinä sentään kelitkin oli kohdillaan... paitsi juur silloin, kun erehdyin ottamaan kameran mukaan... eihän se aurinko suostunut näyttäytymään koko lenkin aikana. No kuivaa ja suht tuuletonta sentään oli.


Ilmeisesti jouluna ei tullut tarpeeksi syötyä Kassun mielestä, kun toisten paketit täytyy pölliä ja lenkilläkin täytyy pienet napostelu palat saalistaa.
Alla videon pätkää, kun pienen miehen täytyy ihan ite hommata ruokansa... onkohan Kassu mahtanut ottaa Sulosta mallia.Välipäivinä ennätettiin myös käydä vanhuksia ilahduttamassa, kun Kassun kanssa mentiin Kaverikoira käynnille. Täytyy kyllä sanoa, vaikka Kassu tuollainen touho on, niin on sillä jonkinlaista tilannetajuakin.

Vanha vuosi meni ja uusi tuli. Vaihdos vietettiin Kassun kanssa visusti sisätiloissa. Kassu sai olla omassa yksiössään, jo ihan senkin takia, kun kyläilemässä oltiin, lapsia juoksi talon täydeltä ja pöydät notkuivat ruokaa.
Ihan mielellään minä kyllä katselin raketit ikkunasta... eipähän tarvinnut pihalla värjötellä. Kassukaan ei onneksi kummemmin reagoinut... no traumat Kassulle varmaan silti jäi, kun joutu kuuntelemaan mun epätoivoista nuotin vierestä hyräilyä Katri Helenan tahtiin (Katri Helenan joku konsertti taltiointi tuli juuri passelisti tv:stä, niin eipä tarvinnut miettiä alkaako tv:kin räiskymään).

Kassu viettämässä uutta vuotta omassa yksiössään.

Onneksi Liettuan reissusta ei ainakaan tämän uuden vuoden perusteella jäänyt suuria traumoja. Ainut asia mikä on tullut reissun jälkeen esille... Kassu osaa yhdistää todennäköisesti pimeän ja pamaukset. Pimeällä ei lähde näköyhteyttä kauemmaksi, vaan pitää huolen siitä, että pysyy näkyvillä. No onko tämä sitten hyvä vai huono asia. Toisaalta hyvä, kun ei lähde hortoilemaan.

Riehakasta Vuotta 2016 
Toivottaa Lehtirannan lauma