Siirry pääsisältöön

Näyttely vuoden korkkaus

Nyt on hemmoteltu auringon paisteella ja keleillä. Kassukin on tyytyväinen, kun aina välillä pakkaset hellittävät... on mukavampi paistatella päivää tarhassa, kun ei tassut palele.


Taas koitti vuoden ensimmäisen viisumi hakemuksen jättö, kun Turku Kv lähestyi. Voisiko sanoa, että perinteeksi melkein muodostunut Turku Kv aloitti näyttelyvuoden.

Turkuun olikin eksynyt useampi kessu, kun kaikkiaan 31 kessua pyörähteli kehässä. Tuomarina oli Irina Poletaeva. 
Pentuihin pääsi pyörähtämään Kassun tyttö pikku Meri (Iso Karhu Gerd). Matto olisi ollut Merin mielestä paljon mielenkiintoisempi, kuin namit. Hienosti Meri kuitenkin pärjäsi Pek1 Kp Vsp-pentu.
Pennuissa pyörähti Waatalaisiakin, kun Aslan (Waatan Galanthus) kävi koppaamassa Pek2 Kp.

Iso Karhu Gerd - Meri

Kassu oli aikuisista ensimmäinen Waatalainen. Sa:lla ei uroksissa juhlittu, kun 10 urosta ja 4 sa:ta. Kassu oli ainut, joka sai luokka kakkosena Sa:n. Lopuksi oltiin Pu4.

Nartuissa pyörähteli Isla (Waatan Felicia) ja Darma (Waatan Darmera). Islan kanssa pääsin paras narttu kehään pyörähtelemään. Isla oli Pn3 saaden VCacibin, joka muuttuu Cacibiksi ja Darma peesasi heti perässä ollen Pn4. 

Taas tuli mukava päivä vietettyä hyvässä seurassa. Sunnuntai oli rokuli päivä. Koko lauman voimin käytiin nauttimassa aurinkoisesta säästä. Pidemmänkin lenkin olisi voinut kävellä, mutta toiseen suuntaan mennessä oli ikävä tuuli.
Poikia ei tuuli tuntunut haittaavan. Kassu ainakin irroitteli niin että lumipöllysi.
Iwan jolkotteli tyylilleen uskollisena, ilman suurempia hötkyilyjä. Muutama kuvakin tuli napattua herrasta, kunnes joku karvainen pyörremyrky pörhälsi paikalle putsaamaan veljen suupieliä.


Muisti Kassu sentään hieman hiiriäkin etsiskellä. Tällä kertaa ei vain onnistanut ja hiiret saivat jatkaa hippojaan lumipeitteen alla. Lenkin jälkeen lähdettiin katsomaan Jelenaa ja voi sitä riemua, kun Jellu ja Kassu pääsivät rullaamaan keittiön matot pois hippojen tieltä. Jellu joka höykyyttää kissatkin ruuasta, antoi Kassun syödä luuta rauhassa ja niin he vuoron perään nakertelivat samaa luuta. Kassu on kyllä sellainen tyttöjen valloittaja, kun Jellunkin pirttihirmu luonteen pehmittää.