Siirry pääsisältöön

Hallikauden korkkaus

Viikolla Kassulla kävi jälleen kerran naisvieraita, kun Kide (W. Cladina) tuli jälleen tervehtimään Kassua. Kuvia meidän pitkästä venähtäneestä retkestä... Käydään vähän kävelemässä ja n. 5 kilsan kohdalla havahdutaan, et tarvotaan vaan eteenpäin juorumisen siivittämänä. Mitä sitä enään kääntymään, kun takasin päin sekä eteenpäin mennessä matka olisi ollut n. 5 kilsaa, joten päädyttiin vaihtuviin maisemiin ja jatkettiin kierros loppuun.
Sunnuntaina lähdettiin korkkaamaan hallikausi. Kai tuota Tuulosen parkkihallia voi nimittää hallikauden aloitukseksi, kun on katto päällä.
Tuulonen on kyllä näyttely, jossa tajuaa että koirat haukkuvat näyttelyissä ja monella ne koirat ei ole opetettu olemaan hiljaa.

Hyvistä ajoin ennen kehän alkua poppoomme oli asemissa, kun kehän piti alkaa klo 13.00 ja vain reilu 1½ tuntia kehän alku myöhästyi.

Tuomarina oli parin viikon takaa tuttu Maret Kärdi Virosta.

Junnujen ja nuorten jälkeen Rodi (W. Erodium) pääsi avoimessa areenalle. Kärdi ei vain tykännyt Rodista... vähän lyhyt sieltä vähän lyhyt täältä... Rodi oli vähän lyhyt Eh:n arvoisesti.
Kassu sai olla ylhäisessä yksinäisyydessään valio luokassa ja ansaitsi itselleen Eri Sa Pu3. Korvat kyllä pyöri, kuin ilmaan lähtevät helikopterin lavat... Arvostelussakin on -"Laiskat" korvat... Olisin kyllä sanonut yli aktiiviset korvat.

Wiola (Eerondaali Waatan Star) oli junnu nartuissa heti toisena. Ei se Wiolan pää Kärdiäkään miellyttänyt ja Eh:lla paiskasi.
Aida (W. Elodea) pääsi heti junnujen jälkeen areenalle. Aida ei ihan omimmillaan ollut parkkihallissa ja omistaja Ullan helman liepeet olisivat miellyttäneet enemmän... No kuitenkin tyttö hienosti itsensä latasi tarmoa täyteen. Aidan tyypistä Kärdi tykkäsi, mutta häntä... häntä jota kopeloitiin ja kopeloitiin... No hienosti silti saatiin Aidan kanssa Eri Sa ja harmittavasti parasnarttu kehässä VaSert. (Näin sivu huomautuksena... kohta on koko Waatan Ee klaani pyöritettynä kehän puolelta, kun kuudesta neljää esittänyt).
Sumu (W.Dablia) ja Darma (W.Darmera) kävivät kaksin taistelun valio luokassa ja kummallekin Eri Sa. Sumu vielä Pn4 ja Darma Pn1 & Rop.

Kasvattaja ryhmään pääsi Kassu, Aida, Darma ja Sumu. Hienon arvostelun kera meidät lähetettiin Bis kehään ja eikä turhaan, kun kipusimme BIS2 kasvattaja sijalle.

Bis2 kasvattaja ryhmä

Taitaa Kärdin mielestä Waatan Deekkoset ja Eekkoset olla toistensa kaltaisia, kun Hyvinkäältä Erigeron, Daucus, Erica, Dablia poppoolla BIS3 ja nyt Tuulosesta Daucus, Elodea, Darmera, Dablia kokoonpanolla BIS2 tuomarina kummassakin Kärdi.

Jo oli päivä... naurua ja juttua riitti. Tämän sai Annikakin huomata, kun lärpättäjä leirin jatkeeksi leiriytyi. Kiitos taasen mahtavasta päivästä Team Tuulos & kumppanit. Melkein koko omaisuuskin löysi oikeille omistajilleen.

Leirimme tulokset

Waatan Erodium "Rodi" Jun Eh2
Waatan Daucus "Kassu" Val Eri1 Sa Pu3
Eerondaali Waatan Star "Wiola" Jun Eh3
Waatan Elodea "Aida" Avo Eri1 Sa VaSert (Pn5)
Waatan Dablia "Sumu" Val Eri2 Sa Pn4
Waatan Darmera "Darma" Val Eri1 Sa Pn1 Rop

Kasvis 1/kp Rop BIS2
(Kassu, Aida, Darma, Sumu)