Siirry pääsisältöön

Kesken näyttelytauon areenoille.

Kassu on saanut tämän sateisen kesän viettää näyttelytaukoa. Pienen väli pyörähdyksen teimme Porin Kv näytelmään, jottei ihan unohdu teltan kasaukset ym. toimet huoltojoukkueelta.

Toivossa elämme, jotta osasimme ajoittaa tauon pahimpaan karva kaaos vaiheeseen, koska nyt kun näin jälkeen päin katselee kuvia kehästä, ei Kassu niin kovin karvattomalta näytä enään.

No emme sentään olleet täysin yksin liikenteessä. Viola (Eerondaali Waatan Star) oli jo huoltojoukkojensa kanssa paikalla, kun me rantauduimme sateiselle Porin ravinradalle. Ensiksi etsittiin teltalle paikka ja sen jälkeen pikana pystyyn. Juuri parahiksi saatiin teltta pystyyn ja Kassu sekä Viola teltan suojiin, kun taivas rupesi valskaamaan.
Enään puuttui puolet joukkueesta ja pian perästä saapuikin Milli tyttöjen Mannan (W. Fumana) ja Essin (W. Erica) kanssa.


Kessujen tuomari Cathy Delmar Irlannista oli pitänyt vauhtia päällä ja päästiinkin mukavan nopeasti kehään. Sadekin juuri passelisti rupesi heivaamaan ja kehässä saatiinkin esiintyä ilman vesipisaroita.

Leiristä ensimmäisenä kehään sai saapastella Kassu ja ei ollenkaan huonosti, kun tuloksena Val Eri2 Sa Pu3 V-Cacib joka muuttuu Cacibiksi.

Paras uros kehä.
Eerondaali Wall Street, Eerondaali Quicksilver, Waatan DaucusWaatan leirin tytöt aloittivat nartut ja vahvasti aloittivatkin. Viola hävisi luokassa Mannalle, mutta kumpikin tytöistä otti hienosti Erin Sa:n kera.

Juniori luokan tytöt.
Eerondaali Waatan Star, Waatan Fumana
Essi pääsi heti perään nuorten luokkaan. Kovin oli Essi karvaton ja luokka kakkosella lätkäistiin, mutta silti Eri Sa:n saaden.

Nartut nuorten luokka
Eerondaali Vendetta, Waatan Erica
Paras narttu kilpailuun siis pääsi Viola, Manna sekä Essi. Minä pääsin Essin ohjaksiin, kun ollaan jo ennestään tuttu parivaljakko. Tosin tuomarilla oli selkeä kuva missä järjestyksessä nartut ovat ja kauaa ei silmäilty, kun järjestys oli muodostettu.
Manna nappasi hienosti kakkos paikan saaden sertin. Essi jäi näppejään nuolemaan nelossijalle, kun taas Viola tippui kokonaan sijoitusten ulkopuolelle, ollen ns. Pn5.


No ihan sitä ei saatu mitä haettiin eli Essille Cacibia, kun taas Manna ja Kassu sai ylimääräisiä.
Kehän jälkeen alkoi kahvihammasta kolottaa tai sitten se oli kylmyys joka luissa kolotti, mutta kahville oli päästävä.

Sillä aikaa koirat saivat jäädä pitämään toisillee seuraa ja Kassu saikin seurakseen vanhan tutun matkakumppanin Essin.

Essi, Kassu, Viola ja Manna.
Illalla Kassu päätti rentoutua lelujensa parissa. Herra sai taasen uuden pehmon matkatulias kokoelmaansa. Ennestään oli jo kahta eri sorttia pupua, löyty kirahvia sekä possua ja nyt kokoelma täydentyi lehmällä. Näistähän Kassu kokoaa kohta oman eläinmaatilan.


Lisää kuvia kessu kehästä löytyy TÄÄLTÄ.
Ja kiitos jälleen kerran mahtavalle seuralle Milli, Raija & kump. ja kameran kanssa hääränneelle Minnalle, joka sai toimia yleismies jantusena kannatellessaan sateenvarjoja, harjoja, pidellä koiria yms. yms. 
Täytyy näin kuvia peranneena todeta, et aika hyviä kuvia saatiin aikaiseksi, kun opastus oli luokkaa, tos on kamera ja paina tosta.. älä pidä sitä pohjas, ku ihan sillee vähän vaan, muuten se ottaa sarja tulella... en mää vaan tiedä miten se toimii, en oo viellä ennättänyt perehtymään siihen... paina siitä vaan, ei sil oo välii vaikka olis useampi sata kuvaa. Kamera johon kukaan ei ole perehtynyt ei välttämäti ole sen yksin kertaisin asia saada säätöjä kohdalleen.

Nyt on taas hyvä jatkaa näyttely taukoa, kun on tehnyt pika pyrähdyksen areenoilla.