Siirry pääsisältöön

Vieraita ja valokuvia.

Vauhtia on viikossa riittänyt.

Sieniä ja marjoja ollaan ahkeraan käyty pitkin viikkoa katselemassa. Kassu on saanut toimia ylimpänä sienestys mestarina... siis tallojana. Löydät muutaman pienen sienen, niin joku juoksee tornadon lailla juuri siitä kohden. Ollaan me ennätetty peppuvillat tuhrimaan mustikalla... siis selviä trendi haukkoja ollaan, kun luonnonväri aineilla peppuvillat raidoitetaan.
Kaiken metsässä tarpomisen lomassa ollaan myös ennätetty tassula siivoamaan talven pölyistä.


Keskiviikkona kävi hieroja kopeloimassa Kassua. Kuten viimeksikin, niin tälläkin kertaa vasemmalla puolella lavan seutuvilla pientä kireyttä havaittavissa. Jos nyt aiotaan ihan oikeasti ryhdistäytyä tässäkin asiassa ja pyrkiä säännöllliseen hierontaan. Samontein varattiin jo seuraava kerta ja ehkäpä tämän hierojan kanssa jopa onnistuu säännöllisyys, kun suhteellisen lähellä ja päivälläkin onnistuu.

Lauantaina saapui vieraita kaukaa ja läheltä.
Ensimmäisenä paikalle saapuivat Terhi, Ville, Roope ja Kide (W. Cladina). Kassulla ei meinannut villapöksyt pysyä menossa mukana, kun Kide tuoksui niin sulotuoksuille.
Hieman myöhemmin pihaan kaarsi auto, joka sai Kassun unohtamaan Kiden hetkellisesti. Pitkän matkalaiset Milli ja Ahti saapui tytöt Manna (W.Fumana), Gitta (W. Gentiana) ja Ella (W. Gleditsia) mukaan. Jo riitti talossa tohinaa, kun jaloissa pyöri keski iältään suhteellisen nuori kessu lauma.
Milli yritti meidän Iwan murjaania lahjoa kaverikseen, mutta Iwan ei tuppaa olemaan nopeasti lämpiävää sorttia. Tarjotun kanankaulan makustelu ja haistelu operaatio olisi tarvinnut videolla saada... voiko koira enään enempää nyrpistellä nenäänsä ja empiä voikohan tuota nyt syödä.
Pörrötyttö lauman Iwan suvaitsi piha maalleen pörräämään, mitä nyt Mannalle ilmoitti - Nyt se kuono kiinni, mun aidan vieressä ei huudeta mulle. Pikkutytöt Imppu olis varmaan adoptoinut omikseen, jos olis saanut mahdollisuuden.

Kaiken tohinan lomassa yritettiin saada Kidestä poseerauskuvaa ja tyttö laumasta yhteiskuvaa. No ihan ei lopputulokset ainakaan priimana mun kameraan tallentunut.

Yritä nyt sit saada neljää liikkuvaa osaa samaan kuvaan ja samaan suuntaan. Kun saat ne samaan ruutuun, niin jollain on takalisto kameraan päin. Kun kolme seisoo nätisti, niin yksi on jo toisten takana touhuamassa omiaan.

Iwan oli ihan haltioissaan pikku pörröistä ja tärkkiän näköisenä haisteli tulokkaita,Maanantain kunniaksi Kassu sai keskeyttää aamupäivä unensa ja siirtyä parempiin asemiin. Kassu joutui jälleen kerran linssiluteeksi. Tällä kertaa linssiluteen hommissa oli enemmän, kuin suotavaa erilainen ilveily.
Iltapäivästä jälleen lähdettiin metsäretkelle. Tällä kertaa mentiinkin mummin kanssa ja Kassu sai oikein urakalla juosta, kun reilu pari tuntia kierreltiin ja kavuttiin mäkiä ylös ja alas. Retken loppupuolella ahomansikoita keräillessä, Kassu sai jäädä autoon vahtia pitämään. Tästä kiukustuneena pikku herra päätti ilmaista mieltään ja töräytti autontorvella, niin että puolimetsää oli tyhjänä linnuista. Hieman äksönii niihin hiljaisiin metsiin.