Siirry pääsisältöön

Kassu tuumaa - Mitä tää tämmönen lomailu on.

Lomailun tahti ei ole yhtään hiljentynyt.

Tiistaina iltapäivästä Kassu sai jatkaa valokuva mannekiinin hommiaan.


Kun apilankukat ja kaarnan kappaleet oltiin saatu pureskeltua päätti herra kiivetä pihapuuhun poseeraamaan.
Torstaina oli perinteisen Kohaus mätsärin vuoro. Kassu pääsi kehään pyörähtämään laina handleri Minnan ohjaksissa, kun itse pyörin toisessa kehässä pyörittävän roolissa. Kassu käyttäytyi oikein mallikkaasti ja saikin punaisen nauhan.


Maanantaina lähdettiin Kassun kanssa extempore maakunta kierokselle.

Ensimmäisessä paikassa odotti aamupala pöytä ties mitä herkkuja notkuen. Kuvanotto hetkellä pöydän antimet oli jo hyvää vauhtia huvennut parempiin suihin.


Kun kupu oli täynnä maittavaa ruokaa oli hommien vuoro.
Mimmi, Kassun aksa kaveri, pääsi esittelemään parempia puoliaan itsestään. Virallisemmin Mimmi tunnetaan nimellä Foolproof Fun To Run. 
Lisää kuvia Mimmistä löytyy TÄÄLTÄ.

Kun oltiin vielä hieman lisää herkuteltu, niin jaksoi lähteä ajelemaan seuraavaan kohteeseen.
Seuraava osoite löytyikin Lopelta ja tämä hiljaa hiipivä kaksikko pääsi eteiseen asti, ennen kuin talon vahtikoirat havahtuivat tulijoihin.

Eteisessä meitä vastaan rynnivät siskolikka Darma (Waatan Darmera) ja Aslan (Waatan Galanthus).
Kolmikolla riitti tohinaa ja perässä ei pysynyt ollaanko sisällä vai ulkona kun ikkunan takaa vilahti harmaa mytty ja samassa hetkessä se jo pyrhälsi talon poikki.

Aslan


Darma
Kotimatkalla poikettiin vielä mummia ja ukkia moikkaamaan. Pihalla odotti iloinen yllätys Kassulle, kun Jelena pyrhälsi vastaan. 

Tiistaina mentiin uudelleen mummin luo. Perille saapuessa lähdettiin mummia vastaan metsään ja tällä kertaa Kassu jätti reiluna kaverina mut metsään, kun kuulin mummin äänen. Muuta ei ennättänyt tajuamaan, kuin häntätupsun vilahduksen hormaviidakossa.

Tiistai iltana meillä aiheutti huuto konsertin taivaalla humiseva epämääräinen pallo. Melkosen alhaalta lipui, kun läheiselle pellolle laskeutui.


Suloa kyseisen pallo ei liikauttaunut. Sulo joka on päivät alkanut vallan hengailemaan meidän pihalla oli taas ilta retkellään tullut katsomaan onko menoa ja meininkiä.
Sulolla oli saalistus leikit parhaimmillaan, kun heinikossa pomppi edes takas kivien perässä.