Siirry pääsisältöön

Rehueemelikarvaräpylä ja näytelmiä

Maaliskuussa kun ruotsin reissusta ennätettiin kotona pyörähtämään ja Imppu pakkaamaan mukaan, niin suuntasimme Forssaan kuvaukseen ja vuosikokoukseen.

Tavoitteena oli saada Impusta muutama onnistunut otos ja siinä myös onnistuttiin.

Äipän "pieni" rehueemelikarvaräpylä <3 Iwan

Kassu pääsi myös temppuradan puolella kuvattavaksi. Miten niin vauhdikasta menoa.Viikko sitten olikin vuorossa toinen tämän vuoden Turun Kv. Tuomari Katarina Santas Australiasta ei ihan ihastunut Kassuun ja Kassukaan ei ollut esiintymis tuulella.

Lämmittely kierrokset vedin, ennen Kassun kanssa kehään menoa, pikku Islan (W. Felicia) kanssa pentu luokassa. Kehää ennen pikku Islan häntä lirputti ja meno ympärillä kahistutti, mutta kehässä sitten mentiinkin reippaasti (kuva ei kerro kuinka reipas pikku Isla oli). 
Isla tuli hienosti kolmesta narttu pennusta toiseksi saaden Kp:n... Sisko plikka Manna (W. Fumana) vei voiton ja vei voiton siinä määrin, että oli Rop-pentu loppujen lopuksi.

Kuvaaja Juha Kantola

Avoimessa luokassa oli taas ruuhkaa.... Siis Kassu ja Domi (W. Doronicum) saivat kisailla keskenään. Kuvan otto hetkellä Kassu oli vielä yhteistyö haluinen, mutta yksilö arvostelussa, joku tuomarissa tökki ja Kassu vetäsi korvansa luimuun ja ne eivät nousseet, kuin vasta kasvikseen.
Kassulle Eh1 ja Domille H.

Kuva Milja Laaksi

Kun kerta näyttelyyn tullaan, niin pyöritään sitten urakalla. Hanna vielä kysäisi ennen vetskuja, et menenkö Runon kanssa hakemaan H:n kehästä.... No mikäs siinä, kun vauhtiin oltiin päästy. Runolla oli joku turbo kutonen päälänsä ja vanha herra ei meinannut pysyä villapöksyissään. Kuva sentään todistaa, et hetken sentään ollaan oltu paikallaankin. En tiedä mikä tuomaria viehätti Runossa, mutta 12:toista uroksesta Runo oli neljäs, joka sai Erin ja Sa:n, ollen lopulta Pu4 ja Vsp-Vet.

Kuvaaja Matilda Mäkinen

Tuloksilla ei paljoa hurrattu ja Essi (W. Erica) pitikin pentujen lisäksi lippua ylhäällä ollen Pn2 Sertillä ja Cacibilla. Muut Waatalaiset jotka olivat menossa mukana olivat Rodi (W. Erodium) Eh2. Remu (W. Buxus) Eh3, Sumu (W. Dablia) Eh2 ja Darma (W.Darmera) Eri2 Sa

Kasvis saatiin juuri ja juuri kasaan, kun Eh saaneet sentään kelpaavat myös. Kasvikseen lähdettiin Deekkoset Kassu, Darma ja Sumu etunenässä ja Essi perää pitäen. Kolmesta ryhmästä yllettiin hienosti toiseksi Kp:n kera.

Kuva Milja Laaksi

Kuva Milja Laaksi

Loppuun vielä netin syövereistä löydetyt Latvian sijoitus kuvat.

Bis pari
Kuvaaja Ligita Zake

Ryp5
Kuvaaja Ligita Zake