Siirry pääsisältöön

Laskiaisena lasketellaan.

Kun aamulla lämpömittari hipoo 13 pakkasastetta, niin mitä nämä tekee???  Tonkii kaikki lämpöiset vaatteet esiin ja kerros pukeutuu.
Tassukalliolla Salon Märynummella järjestettiin perinteinen laskiaismätsäri, johon suuntasimme. Aurinko sentään paistoi täydeltä taivaalta ja lämmitti.

Ihan yksinään ei sentään tarvinnut olla. Paikalla olivat myös Elmo (W. Elymus) sekä tytöt Raksu & Lennu.
Menestystä ei tällä kertaa herunut. Punaisen Kassu sai ja siihen tyssäsi. Positiiviseksi puoleksi täytyi sanoa, et meno oli tällä kertaa samalla vireellä, mitä yleensä sisänäyttelyissä ollaan totuttu... eli aletaanko me pikku hiljaa selättämään ulkoilman rauhattomuus.
No tuli sitä Raksun kanssa sinisten kokoomassa pyörähdettyä ja sillä välin Kassu oli onnellisena kanttiinin vieressä viidyttämässä ihmisiä. Kassu tuo naureskeleva hulivili oli hurmannut ihmisiä ja aiheuttanut ihailua kuinka ihana pentu se on. Kuuluttaja joka Kassun tolppana toimi oli vain myötäillyt autuaan tietämättömänä, et remmin päässä oleva koira on 2,5 vuotias hulivili.

Elmo (W. Elymus)

Kotiin kun päästiin niin ei voinut olla lähtemättä kävelylle, kun kerrankin aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta ja oli tyyni sää.Kassu oli onnellinen, kun päästiin peltopätkälle ja pääsi irrallaan irroittelemaan. Sen verran oli hankikantoa, et Kassun kesti hyvin ja paikka paikoin jopa oman jalan allakin.
Nyt kelpaa pötkötellä sohvalla, kun Kassua nukkua tuhisee tyytyväisenä päivän aktiviteeteistä. Imppukin on tainnut jo kömpiä sohvalleen hautomaan luitaan.