Siirry pääsisältöön

Niin se vuosi vaihtui...

Meillä tämä vuoden vaihtuminen ei näkynyt, kuin kaiken tekemisen aikaistumisella. Imppu ajoistaan tarhasta sisälle turvaan, jos joku puupää saisi päähänsä ampua koiratarhoja kohden. Imppua ei uus vuosi hetkauta. Se on jo monen vuoden ajan vietetty sisätiloissa herkkuja järsien ja popittaen. Tosin taitaisi tuo laiska looteri vetää ulkona hirsiä, niin että seinät tärisee.

Kassua se jaksaa hämmentää jatkuva mekkala. Rauhaa rakastava pieni pörrökasa ei voi ymmärtää. Kaiken lisäksi naapurin vintiöt pamauttivat juuri silloin, kun oltiin viimeisen kerran ulkona käymässä, niin pussin suurimman pommin..... No menosta päätellen taisivat ne yrittää polttaa piharakennukset raketeilla. Tiedä sitten kuinka monella siellä on vielä silmät päässä. Onnex uus vuosi on vaan kerran vuodessa, mut onko niistä kahdesta vaivaisesta naapurista juuri toisen oltava raketti intoilija.

Vuoden lopulla vielä oli lunta maassa ja paukku pakkaset. Uusi vuosi mentiinkin vesi kelissä kunnes....
Viikonloppuna tuiskasi urakalla lunta. No ei sitä lunta loppujen lopulta mitenkään älyttömästi ollut, mutta jos se puhaltaa reilun 10km tuuli paanaa pitkin, niin voi kuvitella kummoinen kinos syntyy, kun tulee este.

Sunnuntai aamuna sai ulko-oven juuri sen verran auki, että ulos mahtui. Siis tuossahan on ihan rappu.


Kassukin uskaltautui pihalle, kun rappu putsattiin. Ilme olisi tarvinnut saada videolle, kun Kassu ensimmäisen kerran oli nenäänsä ulos tunkemassa... katsoi, kääntyi ja paineli sisälle takaisin luitaan hautomaan.


Päivemmällä sitten jo kelpasi pihalla kölliä ja tulipahan samalla hoidettua turkin putsauskin.