Siirry pääsisältöön

Näyttelykauden aloitus Turku Kv:ssa

Näyttelyiden saralla kausi tuli aloitettua Turku Kv:ssa.
Sija ei paljoa himmentynyt 2014 kauden lopetuksesta.

Kerrankin lykästi ja kehä oli vasta puolen päivän aikaan, joten aamulla ei tarvinnut herätä kukon kiekasun aikaan ja ennätti jopa pyörimään toimettomana, ennen kuin täytyi startata.

Ensimmäisenä kehän 22 laidalla vastaan tuli Kantolat ja melkein heti meidän perään saapuivat Karoliina, Antti ja Domi (W. Doronicum). Pienen odottelun jälkeen saapui Millikin Essin (W. Erica) kanssa paikalle.
Kun koirat oli suurimmista rypyistä oiottu, niin Karoliinan valjastus kuvausvastaavaksi eli kamera valmiiksi ja kouraan. Karoliinalle taasen suuri kiitos kameran räpsyttelystä... Ehkä tää vielä joskus ennättää opettaa ton kameran käytön, muuten kuin -Tossa on tarkennus/ laukasin.


Uroksien määrä ei päätä huimannut ja avoin luokka oli suurin, kun Kassu ja Domi taistelivat avoimen herruudesta. Uroksia oli kaiken kaikkiaan 5 kpl.

Odottelua kehän laidalla.
Kun junnu ja nuorten luokan koirat olivat pyörähtäneet kehässä, niin oli veljesten vuoro astua areenalle.

Kassu

Domin vauhdikas tyylinäyte liikkeistä.Pientä keskustelua.
Kassullakin meinasi mopo keulia edestakas liikkeessä.

Keskittyy prkl ettei laukata.Tarkkaan tuomari Erwin Manders Hollannista kopeloi koiran ja bileet pystyyn, kun eri kortti nousi.


Vaikka Domilla tuntui vauhtia riittävän enemmän mitä kehässä olisi tarvinnut, niin silti kuvista pystyy näkemään, että on se osannut käyttäytyäkin kehässä ja edukseen. Domilla vaan olisi saanut olla tuomarin mielestä vähän enemmän sitä, tätä ja tuota. Tuloksena Eh ja luokan kakkonen.
Avoimen luokan tulokset Kassu Eri1 Sa ja Domi Eh2.

Veljekset kuin ilvekset.


Alla paras uros skapan kolmonen Eerondaali Vagabond ja kakkonen Kassu.Kassun tuloksena siis Avo Eri1 Sa Pu2 V-Sert V-Cacib.
Niin lähellä, mutta niin kaukana se viimeinen serti.


Kun urokset oli ohi, niin pääsi Essikin areenalle.
Essi pärjäsi melkein identtisesti kuin Kassu, vain pienellä erolla.
Essi oli Nuo Eri1 Sa Pn3 V-Sert V-Cacib.
Narttujen veteraani kehässä pyöri myös sukulaisia. Kassun isotäti eli Aurinkoniityn Adalmiina. Voi riemun päivää, kun Kassu pääsi isotätinsä kanssa kehän jälkeen leikkimään... tai no taisi tuo isotäti olla innokkaampi ja nuori pojan koltiainen meinasi jäädä kakkoseksi painamatsissa.

Aurinkoniityn Adalmiina 

Essi


Alla paras narttu kehän kakkonen, kolmonen ja nelonen.


Vaikka Kassun suoritus loppuikin paras uros kehään, niin ei tarvinnut toimettomaksi heittäytyä. Kehän laidalla tuli pidettyä koiria ja tuli sitä päädyttyä ihan kehään asti. 

Ihan ensimmäisenä tuli pyörähdettyä paras narttu kehässä veteraani Vanessan (Eerondaali Future) kanssa. Sijoitukset taisi olla selvillä jo kehään mennessä, kun meitä häntäpäässä tulleita ei edes katseltu.

Paras narttu kehä

Roppi kehä ennätti vain välissä pyörähtää, kun taas mentiin ja tällä kertaa oli Runo (Iso Karhu Bruno) remmin päässä. Hanna ei ennättänyt toiselta kehältä, niin Runo pääsi siis mun kanssa kehä pyörähdykselle.
Runohan oli saanut Eh:n, mutta tuomari halusi väenvängällä vielä kehään Rop-vet tittelistä kilpailemaan, vaikkakin vastassa oli deekkosten isotäti Eri Sa:lla palkittuna. No Runosta tuli Vsp-Vet vaikkei olisi pitänytkään ja hetkellisesti Showlinkin tuloksissa jopa Rop-Vet. Runo on juuri sen näköinen -Mitä hittoo tapahtuu... joku käy herättämässä päivä unilta ja sit joutuu vielä kehään?!?

Iso Karhu Bruno

Iso Karhu Bruno ja Aurinkoniityn Adalmiina
Sunnuntaina jatkettiin reippaina Sinikan aksa koulutukseen. Mä oon vaan niin nopee, et ehtisin vaikka villasukat tekemään koiraa odotellessa, eikä Kassu ees oo hidas. Mut Sinikka sentään kannusti - Nopeudesta on enemmän hyötyä, kuin haittaa, kunhan osaa hyödyntää oikein. Ehkä tää vielä joskus oppii vaihtaa pienempää vaihdetta, ennen kuin ollaan sukkia kutomassa ja odottelemassa koiraa.

Keväästä ja vuodesta on kyllä tulossa kihelmöivän jännittävä. Tällä ihan sormenpäät kihelmöi kaikesta jännittävästä.