Siirry pääsisältöön

Vuosi 2014

Vuosi 2014 ollaan menty vielä korkeammalta ja kovaa, kuin vuosi 2013. Huh huh.


*Kassun vuosi 2014 on ollut näyttelyitä, näyttelyitä ja näyttelyitä. Muita harrastuksia ollaan enemmän sun vähemmän aktiivisesti harrastettu. Kesällä painotettiin tottelevaisuus puoleen ja taas talven tullen on aksa nostanut päätään.
Keväästä käytiin terveyttä tarkastamassa virallisten terveystutkimusten saralta ja sieltä hienot puhtaat tulokset lonkista, kyynäristä, polvista ja silmistä.
Kassu näyttää näyttelyiden saralla kulkevan Roopen tassunjäljissä. Kassu on kauneudessaan samanlainen mielipiteen jakaja, kuin Roope aikanaan. Roope aikanaan napsi serti per vuosi vauhtia ja samalta näyttää Kassunkin osalta tai sitten ei ensi vuonna saada sertiäkään eli ei valioiduta. Buahahaa.
Ulkomailla ollaan reissattu ja niiltä reissuilta ollaan palattu tyhjin tassuin tai selkävääränä palkinnoista.

Vuosi 2014 lukuina
22 Näyttelyä
18 Näyttelyä kotimaassa, joista kaikista sijoitus (14 eriä ja 4 eh:ta karvojen puutteen tähden).
4 Näyttelyä ulkomailla, joista kaikista sijoitus eri:llä 1xPu2, 2xRop ja Liettuan serti odottamaan valioitumista sekä Cacib tili auki.
Erkkarissa Paras Pari Darma siskon kanssa.
8 Mätsäriä tarkoituksella tai seuraherrana.
3 Aksa epikset, joista 1 seuran mestikset ja jaettu medien seuramestaruus (puolustettiin edellis vuoden titteliä ja kun epäviralliset jäsentenväliset, niin ei väliä missä luokassa kisaa, jos lähellä rajaa).

*Iwan se on jatkanut turvallisella linjallaan eli lorvimisella. Vahditaan kyllä jos on vahdittavaa. Tiedä sitten onko herra pehmennyt vuoden aikana, kun ei eläinlääkäriä enään jaksettu, kuin mulkoilla alta kulmien. Vai onko Iwan käänteisesti toimiva pakkaus... Yleensä sanotaan, että pulskat ovat lepposia... Iwan se oli sentään kuihtunut 1½ kg ja oli lepposampi, kuin edellis vuonna.
Reissaamaan on Iwankin päässyt kotimaan matkoilla ja mummia on säännöillisesti käyty ilahduttamassa.

*Laumakin on täydentynyt Sulon saapuessa opettelemaan hiirikissan virkaa. Kamala rontti ja kulmakunnan kingi... ainakin omasta mielestään. Missen kanssa Sulo olisi ollut kova pari. Taitaa Missekin olla pieni poika Suloon verrattuna... n. puolivuotiaana vaaka paukuttaa Sulon painoksi reilut 3,6kg.

*Reino sen sijaan jätti lauman alkuvuodesta. Fip-virus vei Reinon yllättäen. Tuolle virukselle ei ole mitään tehtävissä, kun puhkeaa. Reino ei edes ennättänyt hiirikissan virkaa aloittamaan.

Jottei menisi ihan kuvattomaksi, niin nauttikaamme vuodesta 2014 nidottuna yhteen nippuun eli videoksi musiikin kera, joka rytmittää videon.. http://youtu.be/X25rtITw2-IONNEA VUODELLE 2015!