Siirry pääsisältöön

Mustasukkaisia jumppaajia.

Nyt on lomailtu reissaamisesta... No silti ei olla kotona toimettomana makoiltu.

Joka torstaiset tottistreenit ollaan käyty ja nyt ollaan treenattu ajatuksella Bh-koe. Seuraamiskaavio alkaa onnistumaan tuolta touhutoope Kassulta. Välillä kyllä ylimääräistä häiriötä aiheuttaa Kassun lukuisat ihanat tyttöystävät. Ainut mikä tarvisi bh-koetta silmällä pitäen tehotreeniä on henkilöryhmä. Usein kokeita seuranneena ja henkilöryhmässä päänsä pyörälle pyöriessä on tullut todettua, että sitä treenataan aivan liian vähän. Nyt vain tarvisi saada itseään niskasta kiinni ja järjestää itselle tilaisuuksia treenata. Paikkamakuu tarvii kyllä vielä treeniä, jotta siitä saadaan täysin varma.
Niskasta kiinni ottamisesta tulikin mieleen. On tässä tullut todettua, että Kassu on Apulannan sanoin "Ravistettava ennen käyttöä". Treeneihin mennessä ollaan luotu tiettyjä maneereja. Autosta ulos ja perusasento mistä saa vapautuksen ja sen jälkeen pienelle lenkille ja autoon takaisin hetkeksi (tosin aina ei juuri samalla kaavalla mennä). "Kentälle" mennessä usein Kassulla on sen verran höyryveturi päällä, et täytyy tehdä "kurinpalautus"... poskivilloista kiinni ja tiukka tuijotus, jonka jälkeen riehutusta. Tällä kaavalla on alkanut tulemaan täpäkkyyttä tekemiseen. Nyt syksyn myöden Kassu on myös alkanut syttymään lelulla palkkaamiseen, jolla saa hyvin nollattua liikkeiden välillä ilman, et Kassu painuu täysin omiin ajatuksiinsa.


Tosiaan nyt ollaan "lomailtu" ja oloneuvos Iwankin on päässyt huomion keskipisteeksi. Iwan on päättänyt aloittaa näin syksyn kunniaksi karvanlähdön. Tässä joku aika sitten, kun oli poutaa, niin otettiin harjaus operaatio ihan pihamaalla.
Ensiksi Imppu pääsi vanhemman etuoikeudella harjattavaksi, jonka jälkeen ajattelin ruokota tarhassa myös Kassun... No mitenkäs tässä sitten kävikään... Kassua kun aloin harjaamaan niin Imppu oli täysin eri mieltä asiasta ja tunkin itsensä Kassun tähystys tasanteelle, niin että Kassu heilahti vauhdikkaasti maan kamaralle... hyvä ettei harja jäänyt persvilloihin. No ei kai se pahaa tee, vaikka saman koiran kahteen kertaan harjaa. Eipähän tarvinnut enään vääristellä, kun harjattava oli sopivalla korkeudella. Kassua otti kyllä mahdottomasti kupoliin, kun Imppu vei kaiken huomion osakseen.

Tiuku

Männä viikonloppuna touhua ja tohinaa riitti. Lauantaina aamuna kamat autoon ja kohti treeni kenttää, josta pakattiin auto täyteen roipetta. Tämä oli pieni siirto operaatio lopuille tarpeellisille tavaroille treeni halliin. 
Kun oltiin saatu auto tyhjennettyä niin olikin vuorossa syksyn toiset aksa treenit. No joo... meneehän tuo Kassu, mutta tää kädetön, jalaton ja päätön ohjaaja... Kassu pääsi myös pitkästä aikaa treenaamaan keppejä. Alkuunsa kovin yritti oikoa, mutta tarpeeksi monta kertaa, kun turhaan juoksi palkkaajan luokse, niin päätti ottaa varman päälle ja mennä kuin hidastetusta filmistä kepit. Tästäkö se ilo urkeni kun sai palkan ja seuraava yritys mentiin vauhdilla. Kassu on kyl hauska tapaus, kun siitä oikein näkee, kun lamppu syttyy toisinaan. Kontakteista keinuakin treenattiin, jossa kyllä tuntui olevan maailman parhaat hajut. Ihme kyllä, vaikkakin keinun treenaamisesta on varmaan puol vuotta, niin ei vedetty lentäviä hollantilaisia... voisko olla toivoa ilmassa, et toi vielä oppii.

Treenien jälkeen nokka kohti mummolaa ja Zana tätiä. 
Vuorossa oli pukkipoikien Pihvin ja Paistin yksiön siivousta, kanojen sisälle siirtoa yms.

Pukkipojat Pihvi ja Paisti

 

Sillä välin kun me muut ulkona hääräiltiin, niin Kassulla oli tärkeä tehtävä. Kassun piti viihdyttää Zanaa ja Kolmen H:oon koplan Hasnkia, Heikkiä ja Hellua.
Oli tainnut Kassun viihdytys tehota, kun Hanski oli ilmestynyt sohvan takaa. Hanskia ei niin yleensä kiinnosta Kassun kanssa seurustella, mutta ilmeisesti useamman tunnin samassa tilassa olo oli muuttanut Hanskin mielen.

Hanski
Pitkän päivän päätteeksi ei sitten muuta enään jaksanut, kuin sänkyyn kaatua kotiin päästessä.
Sunnuntaina Kassuun tuli kummasti vipinää, kun auton perästä haettiin herkku säkki. Säkin sisältö piti heti tarkastaa rapulla ja meinattiin sieltä oma osa viedäkin... hetken keskustelun jälkeen Kassu päätti vain nuoleskella kassin sisältöä. Eihän tuossa ollut kuin sian leikkuu "jätteitä".


Kun oltiin saatu possut pakkaseen, niin olikin poikien ulkomökkien talvikuntoon laitto. Jotta sai työrauhan, niin pojat saivat syötäväkseen mehevät luut. Kassu kerran erehtyi menemään Impun luuta nuoleskelemaan, niin toista kertaa ei mennyt lähelle saatika ohi, sen verran terävä kommentti tuli Impulta. Eli voidaan ruveta toteamaan, että Kassun itsesuojeluvaisto alkaa vihdoin viimein löytymään, vaikka eipä Kassu ikinä oikein riitaa ole haastanut ja aina uskonut, kun toinen sanoo tiukan sanan.
Sunnuntai loppupäivästä Kassu pääsi vielä autoajelulle, kun lähdettiin maidon jako hommia hoitamaan. Tämä homma sentään oli keveä ja helppo homma... ainakin Kassulle.

Maanantaina saikin tulla kovalla tohinalla kotio, että ennätti kaikki tekemään. Kassulle nimittäin tuli hieroja. Ei tuosta karvapörrykästä mitään suurempia löytynyt... olisin kyllä voinut vaikka vannoa ja vakuutta, et ihan jumissa sieltä täältä ja tuolta... sen verran paljon Kassu on taas viime aikoina koheltanut, et olisin uskonut sen ottaneen myös osumaa. Kotitehtäväks saatiin venytyksiä ja jumppaliikkeitä, joilla pystytään treenaamaan takapäätä ja sen hallintaa. Venytykset onkin jo tuttuja Dobon puolelta. Kassu on etupainoinen, niin takapää tarvitsee enemmän huomioo, ainakin nyt. No katsotaan josko näistä olisi hyötyä myös takapään liikkeisiin.
Niin ja se täytyy vielä muistaa mainita. Kassu malttoi melko hyvin olla paikoillaan koko hieronnan, hieman lopussa alkoi pomppimaan pystyyn.
Ehkä me nyt aloitamme hitaasti jalkojen yli kävelyn treenaamisen, kun se on yksi jumppaliike... Saa nähdä millä tuon vieterillä varustetun kaikki tassut ilmassa liikkuvan öttiäisen saisi liikkumaan, vain yksi tassu kerrallaan ilmassa. Jos me tätä ihmettä jäädään odottamaan, niin ihan heti tuskin tarvitsee riemuita onnistumisia... No jos otetaan aluksi tavoitteeksi, kaksi tassua yhtä aikaa maassa ilman että kohelletaan.