Siirry pääsisältöön

Pikku juniorit temmeltää...

Taas sitä on tullut katseltua maailmaa kameran kautta. No muuta täällä sitten ei ole paljoa tapahtunutkaan.

Kassu on saanut olla jo muutamia päiviä rauhassa harjaamiselta ja onkin saanut keskittyä viileän paikan etsimiseen. Elikkä turkki alkaa olemaan melko hyvässä kuosissa.

Torstaina treeneissä, jolloin sentään oli hieman vilpoisempi päivä, niin tehtiin tuttavuutta 3kk ikäisen partis pennelin kanssa. "Treenattiin" myös "ryhmä seisomista" yhdellä ihmisellä ja kolmella koiralla. Haastetta oli nakkia jakaa tarpeeksi nopeaa, kun rivissä oli Kassu (reilu 20kk), cotton Figo (reilu 6kk) ja partis Helios (reilu 3kk). Mallikkaastihan tuo poika trio rivissä nökötti ja odotti omaa suupalaansa.

Helios

Perjantaina Kassu kunnostautui etsijä koirana, kun myllättiin oja ympäri. Etsittävä oli niin rakkaaksi vetoleluksi osoittautunut limenvihreä narupallo. Ei ole muuten mitenkään helppo homma etsiä vihreää palloa ojasta, jossa kasvaa metrin korkeaa heinää ym. kasvillisuutta. Kassu kyllä yritti kovin ojan pohjaa myllätä, niin kuin käskettiin, mutta palloa ei vaan löytynyt. No pallo ei ollut ihan pohjalle asti vierinyt, kun se vihdoin viimein löydettiin.

Lauantai ilta sitten tulikin vietettyä kameran takana.
Ihan ensimmäiseksi niin suloisen ihana Tahvo pääsee esittelemään akrobaattisia taitojaan ja taitoja mitä alta viikon ikäisen ei vielä edes pitäis tehdä.

Tahvolla on suuri ja suuren kärsivällisyyden omaava hoitotäti Zana. Zana se adoptoi kaikki pienet ja karvaiset maitoparrat hoitolapsikseen.

Tahvo ja Zana


Tahvon mielestä Zana on ihan huippu, kun se ei välitä vaikka kuinka sen ympärillä pyörii.

Halaan Zana tätiä.


Kukkuu... tädin takaa on kiva kurkistella.


Ei haittaa  vaikka vauhtia olisi liikaa ja kompastuisi omiin jalkoihin, kun on täti johon tömähtää pehmeästi.


Minä poika se maistelen jo vettä.


Tädille selkähierontaa...

...jonka jälkeen voi laskea mäkeä tädin selästä.

Lauantai iltana kun tuli kotiuduttua Tahvon luota maito kuorman kanssa, niin suunnattiin Kassun kanssa Suloa tervehtimään.

Sulo oli hieman sitä mieltä, et ei oikein diggaa Kassusta hänen terassillaan. Hieman sentään tehtiin tuttavuutta.
Sulo tosin hoksani, kun hän sähähtää, niin Kassu väistää häntä.


Kun Kassu kävi pöydän taakse maate, niin Sulo päätti lähteä hiippaillen lähestymään...


..Vaanien tuolien alta lähestyy suuri peto...


... Ja varovasti uskaltaa haistamaan tassun kärkeä.


Jos ei Kassun kanssa välitetty tehdä kovin läheistä tuttavuutta, niin remmin kanssa kylläkin. Ilmeestäkin jo näkee ettei taideta olla ihan laillisissa hommissa.