Siirry pääsisältöön

Maitopartaisia haukkuvia ja päkättäviä pörröjä.

Taisto Kassun villojen suhteen on jatkunut kiivaana. Tai no ei sentään juuri niin kiivaana mitä oli. Karvaahan ei enään paljoa ole ja melkein bikini sarjalaisia ollaan MV:ssä, mutta onpahan kiiltävä ja liehuva turkki, joka ei muistuta huopunutta villasukkaa.

Kuvat otettu reilun viikon puunaamisen jälkeen, jona aikana on kaksi kertaa pesty varsinkin ongelmakohdat ja harjattu turkki päivittäin sekä käsitelty suihkeella. Nyt alkaa pikku hiljaa hikikarpalot kuivumaan otsalta... tai siis kuivuisi jos ei oli näin läkähdyttävän kuuma. Tänään sentään sateiden jälkeen on hieman viileämpää.Kassua kiinnosti juur noin paljon kuvaus tuokio, kuin alla oleva kuva voi vain kertoa. Jokseenkin oli kuuma, vaikka illemmalla otetiin kuvat. Kassu olis mieluummin maannut varjossa, kuin seissyt auringossa. Kaikki päällä seisomisen ennätykset sai tehdä ja avata ääntään kuin ooppera laulaja, jotta sai hännän pysymään ylhäällä.
Mennään sitten niihin maitopartoihin...
Meiltä niitä löytyy kolme kappaletta. Kassu, Iwan ja Sulo ovat saaneet nyt helteillä nauttia kylmästä herkku juomasta... tästä kiitos Palkolle. Täällä nimittäin on litra tolkulla kiskottu kutunmaitoa kitusiin. Voi kun Sulon maiskutukset sais äänitettyä, kuinka nautinnolla kissanpentu voi maitoa lipittää. Kassulla taasen alkaa iltasesta olemaan tuli hännän alla, kun ruoka aika lähestyy ja päivittäinen maitoannos. Eilen viimeksi jaksoi puoli tuntia toimittaa ja komentaa ruuan tekoon, jotta hän saa maitonsa... miten niin maitoon ihastunut.

Tällä viikolla tuli käytyä katsomassa maitobaarin hanojen avaajaa. 
Ensiksi esittely vuoroon pääsee Mooses ja Iita äiteensä kanssa. Mooseksen ja Iitan jäljiltä jo maitoa jääkin, kun eivät juuri niin paljoa lipittele.

Iita

Suora sukainen mielenilmaus kuvaamisesta.

MoosesSuostu se äiteekin lopulta poseeraamaan kameralle. Iitalla ja varsinkin Mooseksella oli meno päälänsä, niin ettei meinannut pysyä kameralla perässä.

 Sitten päästään itse maitohanojen avaajaan, joka on aivan ihastuttavan hurmaava karvapallero, joka notkuis/ torkkuis sykässä, kuin pikku kaniini.
Esittely vuoroon pääsee itse suloisuus Tahvo ja äiteensä Palko.

Tahvo on kuvissa reilun vuorokauden ikäinen vilestäjä. Ei muuten ihan heti uskois, et kaiffarilla on ikää vain reilu vuorokausi... pihalla mentiin kuin vanha tekijä ja ties mitä loikkia ja kuvioita esitettiin.

Moi! Minä olen pikku Tahvo.
Hieman tais hirvittää ensimmäiset askeleet suuressa ja ihmeellisessä ulkomaailmassa. 


Palkoa ei olisi voinut vähempää kiinnostaa valokuvaus.
Palkon bravuuri on muuten tuo kielen näyttäminen.


Minäkin yritän näyttää kieltä.


Näin hienosti korvaa rapsutetaan.
Mihin mä olin menos ja mistä tulos?!?
Ihan ei tahdo vielä jalat pysyä tahdissa aina mukana.Tarpeeksi kun pihalla hippaa, niin alkaa pientä väsyttämään.