Siirry pääsisältöön

Herrakesäheinät

Voiko kuuman aurinkoisena päivänä olla parempaa tekemistä, kuin maleksia pitkin pihaa kameran kanssa, harmaa pörrö perässä löntystäen.

Päivän kuvasatoa herrakesäheinistä ja vähän muustakin.

Aamu aloitettiin railakkaasti ja käännettiin lelukopat ympäri. Jokainen mustan koppuraksi nassutettu lelu sai lähteä huvipuisto kierrokselle. Humaus vain kävi, kun sylillinen leluja heitettiin rumpuun ja laitettiin pesut täysille extra huuhtelulla.

Kassun lempilelu Leo leopardi.

Kassu päätti tänään oikein järjestää shown. Aikani kun olin apilaa takalisto pystyssä kuvaillut,  päätti herra kävellä kameran edestä ja rojahtaa muutaman metrin päähän maate. Linssin edessä Kassu päätti näyttää kärpäsen metsästys taitojaan. Taisi se muutaman saada kiinni, maiskutuksesta päätellen.Kassun ohrasatoa ikuistettuna.
Meillä se on niin ravinteikasta maata koiratarhojen ympärillä, jotta nokkonenkin on päättänyt ruveta kasvamaan. Mahtaakohan säännöllisellä lannoituksella olla osuutta asiaan.


Iwankin oikein innostui poseeraamaan, kun oli aikansa katsellut Kassun höpsötyksiä. Harvoinpa Iwania kiinnostaa kameran edessä keikistellä, ainakaan kesällä. Yleensä Iwanista otetut kuvat ovat satunnais osumia.
Kassulla kun oli vauhti päällä, niin päätettiin oikein hassutella.


On niin mukavaa, jotta ihan naurattaa- tuumaa Kassu.

Kessun kestävät lelut puhtaana narulla roikkumassa. Late Lammas, Nalle ja Jussi Jänö esittäytyvät.