Siirry pääsisältöön

Kevät ja kärpäset - missikausi täydessä vauhdissa.

Ihan pakko kyllästää blogia kevät kuvillakin. Anteeksi vaan kevät kuva kyllästyksestä, mutta on niin mukavaa, kun on valoisaa ja luonto alkaa vihertämään jo tässä vaiheessa kevättä. Jottei tämä ihan rehu blogiksi muutu, niin juttua Tampere Kv:sta, mätsäristä ja paljon kuvia Kassusta + sukulaisista. 

Mutta ne rehu kuvat ensimmäisenä.
Lauantai aamuna tuli nokka käännettyä kohti Tampereen Kv näyttelyä. Hieman ennen näyttely paikkaa oltiin sovittu treffata Milli ja Silja, jotta päästäisiin parkissa lähekkäin. Kun on hieman yhdentoista jälkeen messuhallilla, niin voi vain todeta joutuvansa kauaksi ovista. No onneksi Millillä on kärry ja Siljakin oli tullut vielä matkalaisen virkaa hoitamaan, niin oli porukkaa kärryä vetämään ja koiria kaitsemaan. Olihan sitä tavaraa ja koiria... kolme häkkiä, pöytäkärry + muut roippeet ja neljä koiraa...Kassu, Essi (W.Erica), Cara (W.Carlina) ja Sumu (W.Dablia).

Deekkosten eno Remu (W.Buxus) oli jo paikalla, kun meidän ryhmä rämä saapui kehän laidalle ja hieman meitä muita myöhemmin ryhmää vahvistamaan saapui Darma (W.Darmera).

Tuomarina oli Iso-Britannialainen Derek Smith. Ei niitä lepsuimpia tuomareita (ainakaan kessu kehässä). Valiokaan ei voinut olla varma erinomaisesta, vaan moni valio luokan koira sai tyytyä erittäin hyvään. Tuomari kyllä osasi tykkäämisensä ilmaista arvosteluissaan lovely sanan käytöllä.
Waatalaisten kehä urakan aloitti Essi. Essi hurmasi tuomarin puolelleen ollen Rop-Pentu.
Kassu oli seuraavana vuorossa, mutta muutaman luokan verran saimme odotella, kun oltiin repäisty ja ilmottu avoimeen.
Pari viikkoa kun on karvaa pölissyt irti ja nuorten luokan koirat jäivät ilman sa:ta, niin alkoi jännittämään mitä lätkäistään arvosanaksi. Juoksu meni tällä kertaa hienosti, mutta seisomista häiritsi kehän laidalla hääräävä sisko Darma. Ilmeisesti Darma tuoksui vielä ihastuttavalta Kassun nenään, kun koko ajan yritti etsiä Darmaa kehänlaidalta.

Kassu avoin luokka
Kuvaaja Silja Partanen
Avoimessa luokassa jäimme kakkoiseksi erinomaisella ja suureksi hämmästykseksi tuomari antoi vielä sa:n. 

Kuvaaja Outi Arola
Seuraavana vuorossa olikin eno miäs Remu valio luokassa.
Remusta tuomari ei niin paljoa tykännyt. Remu sai erittäin hyvän ja oli valioiden neljäs.


Waatan Buxus "Remu"
Kuvajaa Silja Partanen
Waatan Buxus "Remu"
Kuvaaja Outi Arola
Kauaa ei ennättänyt Kassun kehän jälkeen hengähtämään, kun sai jo kiitää paras uros kehään. Siellä ei sitten enään kunniaa ja mainetta niitetty. Alemmassa kuvassa ollaan kovan sakin keskellä, kun on Pu3, Pu2 ja Pu4.

Paras uros kehä.
Kuvaaja Silja Partanen
Darma ja Sumu ottivat erinomaiset kumpainenkin 2 ja 3 sijoituksilla. Cara sen sijaan putsasi sijoitukset kotiin ollen valioiden ja narttujen ykkönen + Vsp.

Kasvattaja ryhmä menikin Kassun osalta läpi rynnimiseksi. Seisoi kyllä oikein hienosti, mutta juoksu ei sitten onnistunutkaan. Tuomari aloitti juoksuttamisen viimeisestä ryhmästä eli meistä ja en ollut yhtään varautunut tähän ja muut ennättivät hieman pääsemään karkuun selän takaa (taisi kaikille olla yhtä suuri hämmästys) no tämähän tiesi sitä, kun Kassu muutenkin oli Darman perään, niin kiirehän sillä oli ja kierros mentiin hinaaja tyylillä. No tuomari ei kyllä tainnut nähdä ryhmässä muuta kuin Vsp koira Caran ja siitä kolme poikkeavaa.

Darma, Sumu, Cara ja Kassu
Kuvaaja Silja Partanen
Nipinnapin kun Tampereesta selvisi sunnuntain puolelle, niin pakattiin taas tavarat autoon ja nokka kohti Saloa. Vuohensaaressa pidettiin hyväntekeväisyys mätsäri. Suuremmin ei tullut mainetta. Kassu sai isoissa koirissa punaisen ja siihen se sitten jäikin. No pääasia kai on, et hauskaa oli taasen porukalla. Paikalla oli Elmo (W.Elymus) ja Kassun torstai tyttöystävä Lennu.

Kuvaaja Salon Koirahalli

Kuvaaja Seija Vahtera
Elmo pääsi vielä poseeraamaan mätsärin jälkeen ranta hietikolle. Tukkajumala alkaa luopumaan rokkitukastaan.

Waatan Elymys "Elmo"
Waatan Elymys "Elmo"
Waatan Elymys "Elmo"
Waatan Elymys "Elmo"