Siirry pääsisältöön

Kisoja ja kisoja.

Ihan ensimmäisenä tämän päiväinen kisa.

Aamusta startattiin kohti Parkanoa. Odotukset oli huikean korkealla ja lähdettiin asenteella "jos nyt edes sen sa:n saa". Kaksi junnu urosta oli ilmoitettuna ja loput narttuja. Toinen junnu uros ei saapunut paikalle, mutta siltikään en pitänyt itsestään selvyytenä voittoa. Hallissa oli todella kuuma ja Kassusta huomasi, ettei se tykännyt siitä. Kehässäkin Kassu oli rauhaton, mutta tuomari ei antanut häiritä sen ja antoi erin sekä sa:n. Täten me saimme toisen sertimme ja olimme paras uros 1. Tuomarina oli Rune Fagerström ja tämä oli ensimmäinen kerta, kun arvosteli Keeshondit. Fagerström kehui Kassun tyypin juuri oikeaksi.
Narttujen ollessa kehässä kävimme pikaisesti ulkona haukkaamassa happea ja sieltä suoraan roppi kehään. Pieni ulkona pyörähdys viilensi Kassua sen verran, että jaksoi seistä ja juosta nätisti. Kaikkien yllätykseksi veimme avoimenluokan nartun nenän edestä ropin. Ryhmä kehässä ei sitten enään tullut menestystä. Ryhmä tuomari Leila Kärkäs tykkäsi tänään alkukantaisista pystykorvista joita oli suurin osa jatkoon päässeistä.


Toiset kisat kävimme jo viime viikonloppuna. Oltiin ensimmäistä kertaa kaikille avoimissa aksa epiksissä. Nämä kisat ei ihan menneet nappiin. Onneksi otin kaksi rataa, kun ensimmäinen meni ihmetellessä ihmis paljoutta, mekkalaa ym. Toisellakin radalla oltiin vielä hieman ihmeissään, mutta suurimmat kämmit tuli omasta varmistelusta ja täten myöhässä olosta.

Summasummarum... Nyt on hyvä jatkaa vuotta, kun kaikki tälle vuodelle asetetut tavoitteet näyttelyistä on saavutettu ja ekoissa epiksissäkin ollaan startattu.