Siirry pääsisältöön

Tammikuun kujeet

Pakkasia on pidellyt.....

Jos koko syksyn ja alku talven satoi niin, ettei mieli tehny mennä pihalle kameraa uittamaan. Kun kelit paranee niin eikö sitten ole niin pirun kylmä, ettei viitsi mennä kameraa syvä jäädyttämään.

Tuossa männä viikonloppuna tuli korkattua vuoden näyttely turnee käytiin. Paljoa ei ollut odotuksia, kun näki osallistuja määrän. No eipä muutenkaan ollut odotukset niin kovin korkealla, kun katsoo tuota viime vuoden eri putkea ilman sa:ta. Mutta mitäpä teki meidän Kassu, kun pääsi Turun Kv näyttelyyn korkkaamaan nuorten luokan. Kassu toi tietenkin sa:n kotiin (eikä muuten oltu ainoita luokassamme) ja oikein vara cacibin kera.

Kävimme myös kasvattaja luokassa pyörähtämässä. Ryhmämme oli kakkosia Kp: kera. Kasvattaja ryhmässä oli siskolikat Darma (W.Darmera) ja Sumu (W.Dablia) sekä täti Lila (W.Angelica).
Waatan tytöt ne veti varman kakkos rivin kaikkien ollessa omassa luokassaan kakkosia. Onneksi Kassu erosi tällä kertaa porukasta ja otti sen luokka ykkösen.
Domikin oli ilmoitettuna Turkuun, mutta harmittavasti sairastui juuri ennen näyttelyä ja sillä oli antibiootti kuuri päällänsä.
No hauskaa kuitenkin oli, kun suurella porukalla liikkeellä oltiin. Sen verran suurella, ettei mainattu ensiksi saada tarpeeksi pöytiä kasaan kahvilasta, mutta onneksi sopiva nurkka kompleksi vapautui, mikä myös valloitettiin. Kiitos seurasta Milli, Ahti, Pirkko, Matilda, Antti, Karoliina ja Outi & porukat.

Tuossa joulun jälkeen Kassun leluja keräillessäni ajattelin että laskempa, kuinka monta lelua tästä talosta löytyy. Pehmoja on kai kolmatta kymmenettä ja samanmoinen kumisia vinkuja ja naruleluja... Alla olevasta kuvasta puuttuu muutama aktiivi käytössä oleva pehmo (kun ne oli jonnekin jemmattu) + ne kaikki jotka odottavat kirurgista toimenpidettä kaapin pimeydessä.
Itse asiassa, kun kuvaa alkaa katsomaan oikein ajatuksella, niin voi todeta, että muutamaa poikkeusta lukuunottamatta kaikki pehmot ovat aktiivisesti rettuutuksen kohteena, ainakin kerran viikossa.

Tässä vain pehmolelut, eikä edes kaikkia niitä.

Ai niin melkein pääsi unohtumaan... Onhan Kassu ennättänyt olemaan julkkiksenakin. Forssan lehti kävi tekemässä loppiaisen lehteen juttua treeni hallistamme. Kassu oli päässyt oikein nettisivuille ja lehden palstallekin.... tosin lehdessä olevaa kuvaa oli karmentamassa omistaja myös.

Mutta mennään asiaan ja laitetaan kuvat jälleen kerran kehiin... Siis olkaatte hyvät.
Pakko oli myös ottaa muutama maisema räpsy, kun välillä tuo kuvauskohde sukelsi ojan uumeniin tutkiskelemaan.

Kandee olla kuulolla tuumaa Kassu ja vinkkaa silmää.
Ties mistä seuraavaksi skriivataan.