Siirry pääsisältöön

Hyvää Itsepäisyyspäivää

Jos Kassulta kysytään asiaa, niin asia on juuri otsikon kaltainen. Heti aamusta kiukuttelu alkoi ensimmäisestä pissareissusta.... En tule sisälle, en anna kiinni, juoksen karkuun ja näytän kieltä.
Aamulla kun omat silmät vielä ristissä ja paleltaa aamutakissa rappusilla seistä, niin sorroin lahjontaan... saat possun saparon. jos vain tulet sisälle. Hetken, pienen hetken Kassu empi ja syöksyi sisälle saparonsa perään.
Seuraava hampaiden kiristys tuli tarhaan jäännistä... Kyllä sinne mentiin riumua rinnassa, mutta kun Kassu huomasi, että teemme lähtöä naapuriin, niin johan alkoi kiukku, potku, huuto kohtaus.
Mitä tästä kaikesta voimme päätellä... Kassu on sisäistänyt itsepäisyyspäivän tarkoituksen... Vai kuinka?


Parisen viikkoa sitten, yritin ottaa Kassusta poseeraus kuvia. Kerrankin oli aurinkoinen ilma ja Kassu suht siistissä kunnossa....
No alemmasta kuvasta voi päätellä mitä mieltä Kassu oli kuvaus sessiosta.. eli se siitä.


Viime viikonloppuna sentään hetken aikaa kelitkin suosi... mitä nyt oli hyytävän kylmä tuuli.
Kassukin oli kuvauksellisella tuulella... tosin ei niin siistissä.Pajunkissatkin ovat innostuneet... taitaa niillä olla hieman vuodenajat sekaisin.


Iwankin jaksoi poseerata. 
Karvaaminen  tosin on vielä vaiheessa, kun ei tahdo kuin tupsukoita irtoilla.
Kauluri, villapöksyt ja häntä olis vielä loppu karvaamista vaille.


Seuraavaksi onkin pesu tuokio kynnyksellä, kun aletaan ensiviikonloppuun valmistumaan.
Ensi viikolla riittää tohinaa... Saa nähdä ollaanko sitä hengissä edes, kun tarvitsisi kaikki kolme poikaa pakata samaan autoon ja suunnistaa lääkäri Tuulia moikkaamaan.
Tästä ehkä lisää jossain vaiheessa, kun traumoista ollaan toivuttu.