Siirry pääsisältöön

Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa.

Sainhan minä aamusta itselleni sieni kaverin... tai siis useamman, kun koko lauman voimalla lähdimme sieniä etsimään.
Tunnin verran kun pyörittiin, niin alkoi kori täyttymään ja koirat väsähtämään. Imppu tulikin loppu ajan tietä pitkin, kun minä taas kävin Kassun kanssa muutaman vaki puun alusen tarkistamassa.

Metsästä päästyämme lähdettiin kaasu pohjassa kohti Mummia. Impulla olikin hauska loppu matka, kun noukittiin Tuikku mummi sieni koreineen kyytiin ja Impun kaveriksi takaosastolle.

Tällä kertaa antaa kuvien kertoa poikien päivän touhut mummilla.

Iwan sai kyytiä Komondor Ellalta. Imppu oli ihan yhtä ihastunut Ellaan, kuin aikoinaan Ellan äitiin Cottoniin. Ella ei vain oikein innostunut Iwanin lähentelyistä.

Iwan ja Komondor Ella


Komondor Ella
Ellan kanssa Kassu ei päässyt leikkimään/ riehumaan, kun ei ihan tiedä kuinka Ella reagoi. "Normaali" koira puree, mutta komondorin salainen puolustautumis ase on saksihyppy ilmassa pyöräyttäen  ja vastustajasta ilmat pihalle. Tällaisen kohtelun kun saa, niin Kassu on suotta kevyttä poikaa.

No onneksi Kassullekin löytyi leikkikaveri/ sielujen kumppani.

Haiffa (Jaffa) on kymmenen vuotias Keskiaasiankoira narttu. Jaffalla ja Kassulla oli joku kumma kiehnääminen koko ajan meneillään. Jaffa pökki kevyesti päällään ja kirputti Kassua ja Kassu meni kuin varjo Jaffan kintereillä. Yritin ottaa videoo tästä, mutta vielä en ole katsonut onnistuiko yksikään yritys.

Iwan se oli innokkaana kosimassa Jaffaa ja Jaffa antoikin hammasta. Iwanin ilmeestä päätellen taisi Jaffalla palaa kunnolla proppu ja nauskasi kunnolla kylkikarvoista, jonka jälkeen Imppu seisoi hetken aikaa ihan paikoillaan.


Iwan takana ja Kassu edessä.
On niillä hieman koko eroa.


Ja loppuun vielä se Kukko tunkiolta... Ehei, vaan kuvauksellinen Julperi rouviensa kanssa. Vauhtiin päästyään, Julperi kiipesi munintapesän päälle poseeraamaan.

Tällainen sunnuntai meillä. Nyt luulisi olevan koirista paristot loppu. Jos ne vaikka jaksaisivat alkuviikon vain makoilla, kun seuraavat treenitkin ovat vasta torstaina.