Siirry pääsisältöön

Aksa mestaruus ja sileä ykkönen.

Tuossa viikolla oli tuomion ilta ja kolmennet sekä viimeiset jäsenten väliset aksa kilpailut.

Lähdimme iltaan pistetaulukon kärjessä. No tällä kertaa ei ollut montaa osallistujaa mölli medeissä, kun ilmoittautuneita oli vain kolme. Paikalla kuitenkin oli se ainut koirakko, jotka meidät pystyi vielä haastamaan.

Kassu se oli taas ihan kuutamolla totuttuun tapaan, mutta juuri ennen radalle menoa löysi vireensä. Rata meni suht hienosti mitä nyt muutaman kerran Kassun keskittyminen hieman herpaantui ja lähti morjestamaan kanssa kilpailijoita radan reunalle ja takaisin tullessaan hyppi matkalle osuvat esteet. Mölleissä tästä sentään ei rokote hyllyllä, mutta virheitä kyllä ropisi roppakaupalla. Itse asiassa me suoritimme radan niin, ettei tullut yhtään vitosen virhettä.
Kun meitä oli vain se kolme luokassa ja me olimme toisena radalla, niin en nähnyt kanssa kilpailijoiden ratoja ja en tiennyt yhtään miten niillä oli mennyt, joten sai jänittää tuloksia.

Kun mölli luokat oli ratkottu, niin oli palkintojenjaon vuoro. Otimme kirkkaan voiton kolmansissa mestiksissä, mutta tällä kertaa kaikki kolme saivat tuloksen radalta.

Kolmas osakilpailu sijoittuneet
2. Timo & Aku  1. Me  3. Heidi & Oikku
Osakilpailu sijoittuneiden palkitsemisen jälkeen oli vuorossa möllien mestaruuksian julkistaminen.
Meillä oli jo voiton tähden tiedossa, että tulemme olemaan ykkösinä. Me otimme mestaruuden kahdella luokka voitolla ja yhdellä kakkossijalla. Virheiden määrästä ei parane puhua, muuten lähtee hohto koko jutusta, mutta onneksi Kassu on niin pirun nopea, niin sillä saadaan hieman tasoitettua.
Mestaruuspallilla ei porukka vaihtunut, järjestys vaan laitettiin uusiksi.

Forssan Palveluskoirien Mölli Medit Mestari 2013.
Toiseksi Heidi & Oikku ja kolmenneksi Timo & Aku.
Kassusta vielä kuva mestaruusruusukkeen kera.


Loppu arki hieman himmailtiin ja käytiin virkistäytymässä metsäretkellä, Mummia käytiin moikkaamassa ja kaunistauduttiin.

Lauantaina olikin Tervakosken Kv näyttely, johon lähdimme aamusta liikkeelle. Matkan varrelta otimme Pirkon ja Darman kyytiin ja jatkettiin kimppaan matkaa. Eerola oli tiukalla tuulella ja Sa:ta ei helpolla tippunut. Junnu uroksia oli kolme ja vain ensimmäiselle antoi Sa:n. Taasen me saimme katsoa vierestä sileän ykkösen kera, kun ruusukkeet jaettiin. No kuitenkin mielestäni eri2 oli ihan kelpo saavutus, kun kyseessä kuitenkin Eerola, joka melko usein pitää tiukkaa linjaa.

Loppupäivä menikin Pirkon ja Darman kanssa hengaillessa ja tuo kotimatkakin hieman venähti, kun jäimme Pirkon luokse vielä päivää viettämään. Kerrankin Kassu ja Darma saivat telmiä ym. mitä ei ole ennen saanut tehdä, kun Darmalla ollut aina juoksut, kun olemme nähneet.

Tästä on hyvä jatkaa sienimetsään. Saa nähdä saako koiraa mukaan lainkaan, vai onko vielä niin väsynyt eilisestä reissusta.