Siirry pääsisältöön

Temmellystä, lääkäri käyntiä, treeniä ja kisaa.

Kuluvalla viikolla on taasen ollut, jos jonkin moista menoa ja touhua.

Alkuviikko vietettiin lomaillen. Maanantaina kävimme Forssassa piha paineja harrastamassa.

Iwania taisi jokin kiukku ampiainen pistää takalistoon, kun riehakkaiden piha painien jälkeen sisään siirryttäessä ei enään oltu yhtään hilpeällä tuulella.

Yleensä Kassu on saanut natustaa nahkarulliaan, mutta ei tällä kertaa. Muutaman kerran Imppu kävi varastamassa Kassun nahkaluut ja kun luut takavarikoitiin vallan, niin siittäkös isoveiken persvillat solmuun meni. Kassun ei tarvinnut kuin hännänpää näyttää niin isoveikka jo räjähti. Muutamien äänekkäiden keskusteluiden ja yhden tuolin kaatumisen jälkeen (siis tuolihan kaatui, kun minä rynnistin sotanorsun tavoin Impun raiveleihin kiinni), Imppukin jo uskoi pitää turpansa soukemmalla ja antoi pikkuveljensä olla rauhassa.

Illalla taasen jo oltiin sovussa. Mikä lie Imppua päivällä hiersi. Taisi olla pikku prinssin räsymaton kulman alla kivi painamassa aamu unia.

Forssan reissulla Kassu myös punnitiin ja tulokseksi tuli noin 15kg (vanhalla viisari vaa'alla ei tahdo saada tarkkaa lukemaa).

Näin sovussa sitä leikittiin ennen kuin isoveikan hermot meni.

Anna pusu.

Tiistai aamuna Misse ei olisi viiksikarvaankaan näyttänyt, jos oli tiennyt mikä on edessä. Aamupalalle saavuttuaan herra ei päässyt enään ulos, vaan sai jäädä sisälle vangiksi. Aamu ajan olisin ottanut, jos olisin saanut, mutta nyt Misse sai kärsiä sisällä iltapaivään asti, jolloin lähdimme Somerolle Tuulia moikkaamaan. Toisin asian ilmaisten lähdimme Missen vuositarkastukseen eli lääkäriin.

Peltojen kesyttämätön kuningas osasi kerrankin olla kissoiksi ja antoi tutkia itsensä. Tutkimuksissa ei ilmennyt mitään hälyyttävää. Misse on hyvässä kunnossa oleva pirteä vanhus. Hieman hammaskiveä on ja toinen maksa arvo viite arvon ylärajoilla, mutta muuten kaikki Ok. Yllättävän paljon mielestäni Misse painoi, kun painoa oli 4,5kg, mielestäni Misse on laihassa kunnossa. Kuinkakohan paljon se painaa talvisin, kun se on lihavassa kunnossa.
Misselle toivoteltiin hyviä hiiren metsästys retkiä ja pitkää ikää.

Kerrankin herra oli niin paikalla, että siitä sai kuvia otettua. Tai siis en päästänyt sitä lääkäri reissun jälkeen täyteen vapauteen, kun aluksi annoin sen olla vapaana Kassun rappu tarhassa. Löytyi herra kyllä myöhemmin päivällä vielä hiiri jahdista kukkapenkin reunalta. Seuraavan kerran Misseä sitten nähtiinkin vasta keskiviikko iltana... taisi herran ego saada kolauksen.

Keskiviikkona Kassu pääsi päivä hoitoon Forssaan "kesäloma" reissun ajaksi. Sitä oltiin taas puoli Forssaa kierretty ihmisiä viihdyttämässä. Illalla sitten olikin vuorossa aksa treenit ja oikein teho sellaiset. Niin mehän ollaan nyt käyty toooodella aktiivisesti treeneissä. Tämän yhden ainoan kerran kesäkuun mestisten jälkeen. Totesin, kai sitä täytyy edes kerran käydä treenaamassa mestisten välissä, kun seuraavat mestikset oli jo seuraavana päivänä eli torstaina. 
Taasen voi vain sanoa että lahjattomat treenaa. En kyllä tiedä miten me oikein onnistuimme mestiksissä sijoittumaan toisiksi luokassamme (luokassa oli viisi kisaajaa). 45 virhepistettä repäistiin ja puoliminuuttia yli aikaa (minuutti oli ihanne aika). Mutta illan vielä suurempi yllätys oli, kun Kassu ja minut palkittiin 13 mölli kisaajan joukosta kannustuspalkinnolla. 
Tuosta yli ajasta... siihen ehkä vaikuttaa se, kun Kassu otti ylimääräiset kierrokset putkea, ohjaaja kerran sotkeentu omissa askelmerkeissä ja koira lähti lapasesta, Kassu kiipesi (huom. renusi) puomin ylösmenon puolesta välistä  puomille ja tepasteli siellä kuin kukko tunkiolla, Kassu kävi makkaranpaistajalta kerjäämässä makkaraa ja ohjaaja meinasi kuolla nauruun kesken suorituksen, kun ei pokka pitänyt katsella koiransa edes ottamuksia.
No nyt meillä on sitten 8 mestaruus pistettä puolustettavana seuraavissa mestiksissä... tässä alkaa ihan paineet kasvamaan, kun revitään eroa seuraaviin kisaajiin.

Jos tämä viikko on ollut kiireinen niin ei seuraava helpotusta tuo... on aksan yksityis treeniä, mätsäriä (talkoolaisena + koiran kanssa), aksan ryhmä treeniä ym. ym. Nyt kun oikein aksataan niin ei sit taas tarvi vähään aikaan.. vitsi vitsi.