Siirry pääsisältöön

Kuvia muista kuin koirista, pienen jutun juuren kanssa.

Kesäkuun viimeinen päivä pojat taas kävivät mummin päivää ilahduttamassa. Tällä kertaa kylläkin tuli otettua kuvia kaikesta muusta kuin koirista.

Heinävaraston läheisyydessä/ piha piirissä kun liikuskelee niin saa olla varuillaan, ettei tule yhteen törmäyksiä ilmavoimien kanssa.

Itse liitelijöistä ei tullut kelvollisia otoksia, mutta tulevista ilmavoimien edustajista tuli. Tosin tämä erä on vielä kasvavaa sorttia ja erittäin nälkäistä sellaista.

Ruokaaaaaaa.... mulla on nääääälkääääää.
Meillä kaikilla on näääälkääää .
Pesässä taisi olla ainakin neljä nälkäistä kaverusta.

Pääskyset rauhaan jätettyäni siirryin seuraavien veijareiden pariin. Jotain puhtaan valkeaa vilesti kaatuneen puun oksistossa.
Saanen esitellä leikkisästi kutsattavat pojan koltiaiset Pihvin ja Paistin.

Pukkipojat Pihvi & Paisti

Toinen pojista kiinnostui kummaa räpsivää ääntä pitävästä masiinasta. Turvallisen välimatkan päästä tarkkailtiin mitä tulevan pitää. Hieman taisi pelottaa, kun tarvitsi mennä puun takaa kurkaamaan mikä siellä oikein räpsii.
Vuohet jätettyäni tekemään ruohon lyhennys työtään, siirryin pihan valokuvamallin luokse. Kuvauksen kohde alkoi oikein poseeraamaan, kun aloin ottamaan kuvia. Tytöt eivät mahtuneen kuvaan, kun Kukko Julperi pääsi elementtiinsä ja täytti linssin omalla valoittavalla persoonallaan.
Julperia kuvatessa oli Tiukukin saapunut paikalle ja komensi poikia olemaan kunnolla. Kassu ei päässyt kuin remmin päässä ihmettelemään vuohia. Tiuku kun on sen verran tiukka täti, niin Kassu voisi saada ikimuistoiset hapsenkakkiaiset sarvista, jos ei osaisi pitää rittävää hajurakoa. Kävi Tiuku sentään katsomassa mikä keukonsa ulos huutava karvakasa oikein pihalle on ilmestynyt ja siitäkös vasta Kassu innostui.


Kesäkurpitsan kukka

Veljekset kuin ilvesen... se on vasemman jalan tahti, kohti vihreää ruohokeidasta.

Taisi vuohien ihmettely ja pieni karku reissu viedä mehut pörröpöksystä, kun seuraavana aamuna uni maistui aamu auringon säteissä köllötellessä.