Siirry pääsisältöön

Primadonnan keikistelyt

Kassu kävi tänään kuuman hiostavassa ilmassa pyörähtämässä Salossa mätsärissä.

Taasen ensimmäinen kierros ei tahtonut oikein onnistua, mutta paras tähän mennessä. Herra kun on niin riemuissaan, että meinaa heittää laukalle ja tällä kertaa kehän ulkopuolelta leijui joku ihana haju nenään, mikä tahtoi viedä herran keskittymiskyvyn. No tästä seurauksena sininen tasaväkisen kilpailun jälkeen.
Pitkän odottelun jälkeen (pentuja 31 ja me olimme yhdeksäntenä kehässä jo) päästiin kokooma kehään. Herra oli puhjennut kukkaansa. Hieman tahtoi keulia juoksussa edellä menijän perään, mutta heitti nopeasti raville, kun hieman nyppäs. Ongelmahan juoksussa oli, et oltais menty lujempaa, kuin edellä menijä. Takana ollut sakemannin pentukin rauhattomuudellaan meinasi aiheuttaa päänvaivaa, mutta hyvin herra piti pakan kasassa seisomisessa. Tästä tuloksena ykkönen ja palkintokassi + ruusuke.
Nopeasti pois kehästä ja norjanangervon roskat pois turkista (ennätti palkintojen jaossa pyörähtää angervopuskassa hakemassa vilpoista paikkaa), vettä kitusiin ja taas jo mentiin bis kehään.
Pitkän odottelun ja läkähdyttävän kuuman sään seurauksena Kassu rupesi olemaan valmis lähtemään kotiin, eikä oikein olisi jaksanut kannatella häntäänsä ja istuakkin teki mieli. Hyvin Kassu kuitenkin petrasi, kun heitti muutaman nannan nassuun ja tästä tuloksena Bis4 sija ja taas julmetunmoinen palkintokassi, ruusuke ja pokaali.


Palkintoina saatiin 2kg Belandon jotain herkkuja, 2 x dentastix pakettia, 2 x makuualusta fleesejä, aktiivilelu, kongi avaimenperä, sateenvarjo, neulepussi, kakkapusseja, palkkanamipussi, pokaali ja ruusukkeet. 

Voitto tuuletus.


Nyt on kotona väsynyt mätsäri keikistelijä, joka nukkuu tarhassaan tyytyväisenä.

Loppuun vielä Markus Moision ottamia kuvia.


Sinisten ykköspallilla.Treeniä kehän laidalla.