Siirry pääsisältöön

Erkkari viikonloppu.

Veljekset kuin ilvekset
"Domi ja Kassu"
Perjantaina alkoi armoton valmistautuminen lauantain erikoisnäyttely rupeamaan. Takkuja selvitettiin, ryppyjä oiottiin, karvoja siistittiin ja paimennettiin ettei heti mennä sotkemaan niitä. Tavaroita kuljetettiin paikasta aa paikkaan bee, johon Kassu osallistui parhaan taitonsa mukaan ja aina välillä saattoi siirtää tavaran omasta mielestä parempaan paikkaa.
Ettei siistimis vimmassani kaikkia karvoja Kassulta nyhtäisi, niin tuli siinä sivussa tarhat siivottua talven sotkuista ja voi tsiisus mikä sotku niissä olikin.

Iso Deet
Kassun korva ja siskot Darma ja Sumu
Lauantaina soi kello ennen kuin kukko oli edes ennättänyt ajattelemaan kiekaisua ja viiden aikoihin nokka käännettiin kohti Ruovettä. Kassu oli aivan korvakarvat sekaisin niin aikaisesta herätyksestä ja Tampereelle asti herra nukkui tyytyväisenä.
Ruovedelle päästyämme oli vuorossa iloinen jälleen näkeminen sisaruksien kanssa ja täytyy todeta, et nää on ihan omaa luokkaansa rokkitukkiensa kanssa.
Uros pennut oli ensimmäisenä kehässä heti kympiltä ja Kassu oli vielä siinä vaiheessa sitä mieltä, että yhden pienen kessupojan pitäisi olla nukkumassa. Kassu seisoi kyllä suht ok, mut se häntä. Siihen täytyy näitä päiviä varten viritellä jokin vieteri, joka pitää sen ylväästi ylhäällä.
Tuomarissakin oli Kassun mielestä jotain vialla, kun ei herra oikein innostunut tuomarin kopeloinneista. Tähän asti kun Kassu ei ole vielä ikinä ollut niin ettei se olis intoa täynnä kun joku häntä kopeloi.
No ihan hyvä arvostelu kyllä saatiin, mitä nyt siitä laskevasta hännästä huomautettiin. No katsotaan miten käy seuraavan kerran, kun ollaan ulkona. Kassu kun ei oikein muutenkaan diggaa noista sisähommista.
Tuskainen yritys saada Darma ja Kassu juoksemaan rinnan.
Siis tämähän jäi yritykseksi.

Ei pentukehä ainoaksi kehä pyörähdykseksi jäänyt. Kassu kävi myös parikilpailussa uros puoliskoa edustamassa, mutta siinä vaiheessa ei herraa oikein enään napannut koko homma (kellohan oli kai jotain neljä jo) ja kun herra olis suostunut toisen vierellä nätisti seisomaan niin ei enään tuomari katsonut sinne päinkään.

Kotimatka meni suloisesti nukkuen ja kotona oltiinkin joskus seitsemän aikoihin, siinä alkoi olemaan koiralta sekä itseltä mehut aika vähissä. Mut mukava reissu kaiken kaikkiaan ja hyvää sisätreeniä Kassulle, joka osasi kehän ulkopuolella käyttäytyä erittäin mallikkaasti tuollaiseksi ikiliikkujaksi.

Erkkari kuvat ovat taattua känny laatua, kun ei joku sitä kameraa muistanut.

Kotiin tuomisina oli remminaulakko.
Ei voi jäädä epäselväksi kenen reimminaulakko.

No yön nukuttua ja aamu koisatessa jaksoi taas lähteä sunnuntain puolella liikenteeseen. Suuntana tällä kertaa Mummi & hoitotäti Zana.
Vaikka tuo harmaa pieni mytty oli edellisen päivän temunnut erkkarissa, niin kummasti riitti energiaa painella pitkin mummin pihaa ja kun kaiken lisäksi pääsi ensimmäisen kerran vapaana siellä painelemaan Imppu ja Zana kaverina. Kuvat on mitä on, taisi olla omapää vielä sen verran kuutamolla, ettei aina älynnyt katsoa kameran asetuksia.

Imppu haastamassa riitaa.

Ja saihan se aitatappelun aikaiseksi.
Kassu totes tässä vaiheessa, et nyt on parempi haihtua paikalta.
Hieman kuitenkin täytyi käydä komentamassa Isoveikan selän takaa.
Olga (Impun sisko), Kassu ja Imppu aita treffeillä.
Zana Kassun hoitotäti.


Kassu ja Zana taustalla.

Kassun lempipuuhia hoitaa tätiä.Pusu tädille.
Ja Zana nauttii täysin rinnoin huomion osoituksista.

Zana näyttää mallia kuinka vahditaan, mutta Kassu keskittyy veljen kiusaamiseen.

Ei mikään ihme ettei Kassu tahdo ymmärtää alle 40kg koiriksi, kun on suurempien joukossa tottunut menemään.

Zana vahtihommissa.


Koti matkalla Kassu pääsi/joutui ensimmäisen kerran Impun kanssa pakun takapoksiin ja hyvin meni matka. Impun peppuvilloissa kun on niin hyvä leppuuttaa päätään.

Nyt on kaiken tämän jälkeen hyvä ottaa rennosti ja aloittaa uusi viikko laiskotellen. Siis Kassu aloittaa laiskotellen, kun Iwan joutuu yövahti hommia suorittamaan. Ei tarvi Iwan herran tulla sisälle luitaan hautomaan, kun pihallakin ihan hyvin tarkenee kölliä. Jos Impulta asiaa kysytään niin sisällehän se könyäisi ja sohvalle luunsa sovittaisi.