Siirry pääsisältöön

Auringonpaistetta ja ulkoilua

Pitkästä aikaa oli aivan ihana ulkoilu ja kuvaus sää. Armoton lenssu vaivaa kuvaajaa, mutta oli niin upea sää ettei pystynyt vain olemaan sisällä potemassa. Joten luvassa paljon ulkoilu kuvia tältä päivältä.

Ennen kuvia hieman menneestä viikosta.
Kassun työmaskotti ura eteni taas aimo harppauksen. Päivä takalodjussa sujui oikein hyvin aina niin kauan kuin auto liikeessä. Jokaisissa liikennevaloissa ja pimeässä risteyksessä joihin tarvi pysähtyä Kassu pomppasi kuin vieteriukko pystyyn katsomaan missä mennään. Kassu olis myös saanut tutustua toimisto töihin, mutta herra tahtoi tervehtiä haukkumalla kaikki ovesta sisään tulijat ja se ei oikein passannut.
Hampaita on lisää tippunut ja kaikki ala etu hampaat ovat puhjenneet. Nyt ei olla muutamaan päivään tarkemmin katseltu hampaita, niin ei muun purukaluston osalta ole tarkempaa tietoa.
Ruoka maistuu vaihtelevaisesti. Taitaa herraa vaivata aika ajoin puhkeavat ja heiluvat hampaat, kun luita järsii niin innolla.
Kassu ja Iwan kävivät myös yhteisostos reissulla eläinkaupassa. Imppu vahti pikkuveljeään ettei se tyhjennä koko kauppaa herkuista. Kassu on myös ilmoitettu näyttelytreenipäivään ja parit mätsärit katsottu keväälle + tarkoituksena olisi mennä pentuiltoihin vierailemaan, jotta herra näkisi myös muita koiria ja oppisi käyttäytymään fiinistä vaikka ympärillä on porukkaa.
Kassu on myös käynyt tutustumassa kerrostalo elämään ja hissillä kulkemiseen. Jos Kassulta kysytään, niin millä hissillä, eihän se edes huomannut.

Mutta päästetään tuskasta ja ladataan kuvat kehiin.