Siirry pääsisältöön

Muistiinpano päivitys.

Muistiin jottei ihan pääse unohtumaan.

Lauantaina Kassu nosti ensimmäisen kerran todistettavasti jalkaansa. Vähäsen se vain oli maasta ylhäällä, mutta ylhäällä kuitenkin. Sen koomin en ole nähnyt.

Sunnuntaina Kassu ennätti kaksi kertaa karkaamaan aitauksestaan. Kiltti poika kun on niin ensimmäisellä kerralla juoksi tassulan ovelle ja toisella kerralla ei niin kiltti, kun ajoi Missen puuhun. Taas on viritelmät rakennettu, ettei herra pääse heti uudelleen karkureissuilleen.

Maanantaina Kassu pääsi hoitoon Zana-tädin luokse. Hauskaa oli tainnut olla, kun ei ruokiaan muistanut syödä ja koko yö nukuttiin. Zanakin oli vielä illalla elävien kirjoissa, ei Kassu sentään ollut sitä putsannut hengiltä päivänaikana. Kassun mielestä tätiä pitää hoitaa ja Zana nauttii huomiosta.

Maanantaina jo hampaita tiirailtiin ja uusiahan sieltä on puskemassa, nyt tiistai aamuna kun aloin taas suuta tonkimaan (on muuten helppoa, hieman on koulutus kesken tämän kohdalla). niin huomasin et ala etu1 on tippunut pois ja toinen 1 ja 2:set heiluvat lupaavasti. Tämä tarkoittaa, että vierailemme eläinkaupassa ja mukaan tarttuu uusi luu.

Maanantaina Kassu pääsi myös ensimmäisen kerran farmarin kyytiin, kun työautolla olin liikkeellä. Eilinen oli kenraaliharjoitus tämän päiväiseen, kun siellä pitäisi malttaa matkustaa koko päivä. Kassu pääsee taas harjoittamaan työmaskottikoiran virkaansa.