Siirry pääsisältöön

Kiireinen pieni pörröpöksy

Kassulla on ollut viikonloput kiiruita.

Viime viikonloppuna käytiin kyläilemässä. Ei tainnut Kassu arvata, kuinka kiva kyläreissu tulee olemaan. Kassu sai viilettää kolmisen tuntia uuden tyttöystävänsä kanssa. Uusi ystävä on 9kk ikäinen suomenpystykorva Pinja. Kassusta lähti puhti, kun kolme tuntia painoi Pinjan perässä, jolla on kunto kohdillaan linnustusharrastuksen tähden.
Imppu nautti sillä aikaa sisällä kahvipöydän antimista ja rapsutuksista. Imppu ei meinannut saada Joukosta silmiään irti. Jouko on vaan niin ihana Impun mielestä, varsinkin kun sai muutaman piparin pöydältä.
Sunnuntaina Kassu oli vielä ihan reporanka.


Harjaaminen alkaa onnistua, sen kanssa kun on ollut pienoisia keskustelu ongelmia. Taas kannatti puhelimessa kiukutella Kassun kuullen asiasta. Ihan kuin olis tajunnut ja ymmärtänyt, et ei saa rimpuilla ja riekkua joka suuntaan kun harjataan. Tämä viikko on suht hyvin mennyt ja kyljellään makoiltu suurin osa ajasta.


Viikolla kävin hakemassa ruoka täydennystä ja samalla tarttui mukaan luu. Se toi helpotusta Kassun kutiaviin hampaisiin. Tai siis näin päättelin, kun nahkaluita niin kovin järsittiin ja luun saatuaan kaksi tuntia sitä työsti.

Misse ja Kassu otti lähietäisyyttä perjantaina. Misse oli postaamassa rapulla sisälle pääsyä, tosin samalla kun ovi aukesi siitä pörhälsi Kassu ulos yhteen törmäys seuraksena. Misse kääntyi salamana ja loikkasi aidan yli turvaan karvaiselta pyörremyrskyltä. Taisi Missen eko kokea kolauksen, kun seuraavana päivänä varmuuden vuoksi hyppäsi aidan yli, kun kuuli välioven aukeavan.


Perjantaina kävimme hakemassa viimeisen pentuajan rokotteen ja samalla otettiin virallinen paino. Pieni pörröpöksy painoi 8,7kg. Painon saaminen oli taitolaji, kun lukemat vilesti muutaman kilon välillä samaa ripaskaa, kuin Kassu vaa'alla. Onneksi lopulta Kassu laittoi maate ja lukemat pysyivät paikallaan. Samalla käynnillä saimme passin ja nyt on vain taivas rajana reissuillamme.

Eilen kävimme viihdyttämässä Zana tätiä. Se on vaan niin huippu Kassun mielestä. Zanan selässä on kiva riekkua ja hyppiä, hoitaa tätiä ja putsata sen koko nassu. Kassu löysi myös itselleen varatädin ja sekin on niin ihana. Jelena sai samanlaisen reation Kassussa aikaan kuin Zanakin. Jelena onkin oikeastaan oikea täti, kun se on Impun isosisko.


Kassu on syömisissään ottanut hieman liian paljon mallia Impusta. Kaikki uudet namit pyöritellään, nuuskutellaan, maistellaan ja sylkäistään suusta ulos epäuskoinen ilme naamalla. Kassua on "helppo" kouluttaa nameilla, kun jokainen nami pitää tutkia. Koulutusta ajatellen on hyvä et Kassu on edes innostunut leikkimään leluilla, muuten olisi palkat vähissä.

Nämä lähtee lataamaa akkujaan uuteen viikkoon, jotta jaksetaan taas keksiä uusia kolttosia.