Siirry pääsisältöön

Talvi ulkoilua ja kerrontaa

Ihan kaikkia paketteja ei kerralla avattu, joten Kassulle jäi vielä välipäivillekin avattavaa. Kassu uppoutui viimeisen paketin avaamiseen täysillä ja paketin sisältö täytyi tarkastaa vielä sen olleessa kääreissä. Huvittavan näköinen näky kun herra paineli paketti päässään ympäri kämppää.


Imppu sen sijaan sai jättiluun. Kassu koemaistaa onko luu syötävää. Luu on melkein kävelykepistä käypä, jos olisi 10cm pidempi.


Kameraan oli myös jäänyt jemmaan video Kassusta avaamassa pakettiaan. Video on höystetty musiikilla.


Kassun kelpaa tepastella hangella, kun se paikka paikoin kantaa jopa.


Mutta siirrytään kerronta osioon, viihdyke kuvin varustettuna.


Käytiin perjantaina lääkärissä ottamassa tehosterokote. Virallinen painomme oli 6.3kg. Myös molemmat pallit löytyivät ja tuskimpa ne sieltä enään mihinkään katoavat.... jos vain pysyvät Kassun vauhdissa mukana. Vastaanotolla Kassu päätti hieman tutustua paikkoihin ja löysi kivoja putkiloita, nimittäin verinäyte putkiloita. Herra näytti harmistuneelta, kun kivat leikkikalut takavarikoitiin parempaan jemmaan. Eläinlääkäri kuulemma ei halunnut yhtään vierasesine leikkausta pyhien alle.


Sisäsiistiksi ollaan opittu. Jouluksi heitettiin mattut lattiaan, jotta jalan alla oli lämpimämpää. Ei kyllä paranisi äänen sanoa herran sisäsiisteydestä, kun aina silloin herra päättää lirauttaa lattialle.


Treenailtu ollaan yhtä sun toista. Kassu kyllä oppii kaikki huonot tavat yhtä nopeaan, kuin hyvätkin. Nopeassa oppimisessa on hyvät ja huonot puolet.


On kyllä tullut yksi täysin turha temppukin opittua/ opetettua. Tassun annon opetin ja nyt sitä tarjotaan, joka käänteeseen ja vaiheessa. Maahan menossakin se ennättää molemmilla tassuilla lyödä ennen kuin on maassa asti.


Kaikkeni yritän että herralla tulisi olemaan terveluusto, mutta kai pentu tietää mikä on hyvästä ja mikä ei. Rappuja painetaan ylös alas niin että tärinä käy, sohvilla hypitään ja pöydällekin jo kerran yritettiin kiivetä. Kassuun on varmaan päässyt lipsahtamaan paviaania tai jotain liito-oravaa. Jos Kassulta kysyttäis se varmaan istuis kuusen latvassa katselemassa maisemia.Ollaan myös opittu varmasti Kessulle hyvin ominainen ominaisuus. ÄÄNI auttaa (ehkä). Kaikki haukutaan, komennetaan, vaaditaan ja muuten vaan puhkataan, jos ei muuta keksitä. Kassulla tuntuu olevan joka asiaan ratkaisuna ääni, jos muuta ei tule mieleen.
Tähän äänenkäyttöön on kiinnitetty huomiota ja tullaan kiinnittämään, siitä voi muuten vielä tulla suuri ongelma, varsinkin kisakentillä.


Jos joku keksii keinon millä pienestä kessusta saa virran loppumaan niin vinkki otetaan vastaan. Unohtakaa lumihangessa kahluut ym. jotain vielä perushommien lisäksi. Jos vielä joskus joku sanoo, et belgi on energia pakkaus, niin sanon et paskat. Belgit sentään hyyty jossain vaiheessa, mut tää duracel pupu senkun painaa painaa ja painaa. No lapsi on terve, kun se leikkii ja kurjaa se olis jos vain nurkassa kyhjöttäis.


Kynsien leikkuukin ollaan opittu. Tarpeeks hyvä nami nenän eteen ja eikun operoimaan. Ens alkuun tällä menttaliteetillä piti nyppiä tassua pois, mut opittiin kyl melko pian tavoille.
Kassun kanssa saa käyttää idea nystyröitä. Mikään ei mene jakeluun niin kuin muille, mut kun löytää Kassun tavan tehdä asioita, niin sit opitaan nopsaan.


Lumihangessa pyörimisestä Kassu nauttii ja varmaan ulkokoira Kassusta tuleekin. Pienessä eturappu tarhassaan tykkää oleilla välillä ihan yksinäänkin. Siellä se mennä touhuaa lumihangessa, jos jonkinmoista  pupuloikkaa esittäen. Ulko-ovelle päin kun kävelee niin Kassu on jo ulko-ovella odottamassa ulos pääsyä. Ulkoilun huonopuoli on karvoihin jäävät lumipallerot.


Tässä tämä taisi olla ja palataan linjoille ensi vuonna. Kun palaamme olemme ainakin yhtä kokemusta rikkaampia, nimittäin uusi vuosi ja raketit ollaan koettu livenä.

Railakasta ja energia rikasta vuotta 2013!