Siirry pääsisältöön

Isoveli - Pikkuveli

Rauhamaassa.. Pikkupiru nukkuu. Myrskyä taas pukkaa etelä suomeen, tietää sitä ettei Kassu diggaa ilmoista.

No mitäs kaikkea ollaan ennätetty. Ollaan käyty Heikki-kissaa moikkaamassa ja saatu köniin siltä, kun ei nätistä varoituksesta uskota. Kassu kun tykkää matkia Heikkiä ja lyö tassulla takaisin ja jostain kumman syystä Heikki ei diggaa.

Ollaan ennätetty aloittaa työmaskotti koiran ura. Kassu pääsi matkustamaan muutaman tunnin autontakapenkillä, kun olin töissä. Ei vaan meinannut kuskien keskittymiskyky riittää, kun Kassu karvapallero touhusi takapenkillä. Samalla reissulla ihmeteltiin kaupungin ääniä, kun työpaikka on keskellä keskustaa. Maailman kaamein asia oli kamalaa meteliä ja discovaloin varustettu paloauto, joka kaahasi pihan ohi täyttä kaasua.
Perjantaina käytiin myös ottamassa ensimmäiset rokotukset. Ahnepallero edes huomannut, että häntä pistettiin. Samalla reissulla otettiin tarkka paino joka oli 4,7kg. Kassun mielestä lääkärireissu oli niin kiva, että hän meinasi mennä uudelleen toimenpide huoneeseen. 

Kyläilty ollaan paljon ja ollaan myös käyty moikkaamassa lapsia, ettei vallan pääse unohtumaan vaahtosammutin kansa.

Mutta se viikon kohokohta on ollut viikonlopun "aamukävelyt" Impun ja Misse kanssa, sekä leikki tuokiot isoveikan kanssa, josta myös kuvia todisteena.

Jottei vallan mene jaaritteluksi, niin päästetään tuskasta ja laitetaan kuvat kehiin. Leikki kuvien laatu ei ole mairittelevia, mutta minkäs teet, kun aina on niin pimeää.

Mitään en ole ottanut.
Kuvassa myös Kassun oma villasukka.

Kassu ja kassun matto.
Maton päällä on hyvä paikka järstää luita ja siitä näkee joka suuntaan.


Mustikka ja paskanmarja.
Veljekset, kuin ilvekset.Impun luu löytyi lumen kätköistä.

Kassun on hyvä tepsutella, kun on nimilaatta valjaissa kiinni.
Meinasi tulla vaikeuksia laatan kanssa, kun on liian vaativainen, mutta lopulta löytyi sopiva.