Siirry pääsisältöön

Kassun tohinoita

Jos Roope oli termiitti ja Tsäkur tihutyöläinen niin Kassu on TÄYSTUHO. Rupesin tuossa yksi päivä miettimään, olikohan Tsäkur samanlainen pentuna, kun se vanhemmallakin iällä osasi tihutyöt.
Kassu ennättää yhden ainoan minuutin aikana murtautumaan kolme kertaa olohuoneen puolelle, juoksemaan raput ylös alas, maistaa tuolinjalkaa, pöytää, rappusta, naulakkoa, ruokaa ja leikkimään viidellä eri lelulla ym. eli energiaa riittää ja erityisesti aamupäivisin. Välillä tulee olo et Kassu on adhd.

Kassun oikea korva rupeaa jo aina välillä olemaan melkein pysty ja vasenkin tulee hyvää vauhtia perässä. Sisäsiisteys edistyy kovaa vauhtia, korkeintaan muutamat hädät tulee PAPERILLE. Yöllä herra jopa tulee herättämään, jos on pisuhätä.

Voi olla että Kassusta tulee aksa koira. Kaikki paikat kiipeillään, joka paikkaan sukelletaan ja vauhtia piisaa (hieman liikaakin aina välillä). Jos tuo energia ja vauhti pysyy niin voi olla, että unohdetaan toko osittain ja syvennytään vauhdikkaampiin lajeihin. Aika näyttää tämän.


Kassu ja lempilelu.

Kassu antaa kyytiä lelukopalleen. Siinä on huippukivat narut.
Tähystys paikalla.Tämä on tähänmennessä paras poseeraus kuva sivusta päin.
Oikeastaan harjoiteltiin seisomista.

Ja osaa se joskus olla paikallaan niin kauan, että saa useamman kuvan peräkkäin.
Viimeiseksi vielä videota sunnuntain leikeistä.