Siirry pääsisältöön

Kuvia ja vauhdikasta menoa

Voi kun tämä kesä menee vallan siivillä. No jos jotain hyvää etsii, niin eipähän ole kuuma, eikä ukkosta.

Roopen kanssa ollaan näytelmissä taasen pyörähdetty. Viime viikonloppuna olimme turkkusessa ja tuloksena Vet eri2. Holm on tarkkaakin tarkempi syynääjä. No edelleenkään ei pojalta kulkusia löytynyt, vaikka kuinka yritti etsiä, ennen kuin honasin sanoa, ettei sieltä pitäisikään löytyä. Kulkusten puute ei pahasta ole, jos vai todistukset on kunnossa, mutta suu värkin osalta ei ole todistuksia ja siitä tuli hieman sanomista, kun niitä kaikkia hampaita ei löytynyt. No emmepähän olleet ainoita, joilla ei purukalustosta ollut kaikkia palikoita paikallaan.

No mitäs muut.... nauttii viileämmistä säistä. Imppu ja Papu ketarat taivasta kohden ja Misse sohvalle käpertyneenä. On nämä kai taas yhtä sun toista ennättäneet tekemäänkin, mutta kaikkea ei muista. Sen verran kuitenkin, ettei katsastusmies tainnut uskaltaa olla antamati leimaa pakuun, kun Impun kans tarkkailimme varpaat katsastushallin kynnyksellä meneekö läpi vai kuinka. Iwan ei oikein digannut, kun vieras miäs ajelee ja sorkkii HÄNEN autoaan.

Mutta kun juttua ei irtoa kiireen ja sään aiheuttaman masentuneen mielen takia niin laitetaan kuitenkin kuvia.


Eihän minulla mitenkään anova ilme ole.. eihän ole.


Ja vauhtia piisaa, jos vain autoon pääsee.
Ja osaan minä joskus poseerata..

(arvatkaa vaan kuinka monta epäonnistunutta otasta tuli).Ja viimeiseksi meidän posekissa.

Joskus sekin on kuvauksellisella tuulella, vaikka useimmiten kääntää selän kameralle.. se on ilmeisesti se parempi puoli.