Siirry pääsisältöön

Suuret klovnit hauskuttavat, hukkuvat ja saalistavat

Aika juoksee silmissä ja kello pyörähtää, kun sille selän kääntää.

Onneksi nyt on ollut jonnin aikaa ukkostamatta, mutta kuulopuheen mukaan tällä viikolla sen ukko ylijumalan pitäis taas zalamavaunuillaan karauttaa ilmojen halki.

Joo tiedetään helle sulattanut viimeisetkin järjen rippeet.

Mutta asiaan. Pojat ne on taas ennättäneet, vaikka lämmintä on pitänyt enemmän kuin vilpoista.

Otetaan ensimmäisenä Iwan poika käsittelyyn.


Perinteinen hukkakaura tarkastus on suoritettu.

Tosin Pimpula päätti olla tekemäti sitä, syystä että

1. herra hukkui kaurapeltoon (just ja just nenä ylettyi pinnalle).

2. se hermostui nenään tökkiviin kauroihin ja alkoi syömään/ tuhoamaan niitä

3. sai pikaisen pois passituksen pellolta, kun alkoi kauraa kaatumaan urakalla

No pellolta pois passitus ei herra ylitarkastajaa häirinnyt. Pääsipähän ottamaan aurinkoa heinikkoon ja kun alkoi tulemaan liian kuuma niin siirtymään auton takaboksiin valvomaan tarkastuksen loppuun.

No entäs tapaus Misse. Tuo suuri peto, joka kaataa kaukkaritkin alleen.


Missellä on ollut suurempaa ja pienempää kiirettä ja saalista. Melkein joka päivä hän tulee paistin kanssa pihaan.  Välillä Misselle kylläkin käy ohrasesti hiirten kanssa leikkiessä, kun ne pääsevät kesken leikin livistämään karkuun.

Tiettävästi tämän vuoden suurinta saalista puolustettiin hampaat irvessä, kun se herralta vietiin pois... ei nyt pienen kissan kaikenmaailman vesirottia tarvi natustaa.

Näyttely primadonna Roope alkaa olemaan iskussaan. Ainakin siitä päätellen kuinka kameralle keikistellään.


Näitä kuvia riittäis vaikka muille jakaa. On Roopea oikealta ja vasemmalta,  on Roopea edestä ja takaa, on Roopeacviistoon ym. ym.

Roope muuta teekkään kuin makaa varjossa tai keikistelee kameralle pää vinossa. Olispahan yhtä esiintymishaluinen tulevissa näytelmissäkin. Tosin siellä vois vaan sitä yhtä puolta esittää, ettei tarvi mennä, kuin pieru nahkahousuissa.

No entäs tämä meidän vanhus tai siis ikinuori Tsäkur.Ottaa lunkisti, eikä jaksa suotta hötkyillä, kuin vahtivuorollaan. Pojilla on ihan selkeästi omat vahtivuorot. Muutaman kerran tässä on menty tarhoille epätavallisen aikaisin, niin Papu on ollut ylhäällä ja Imppu vetänyt sikeitä mökissään. Eli kyllä se vanhakin vielä jaksaa.