Siirry pääsisältöön

Askeleen lähempänä tavoitetta.

Eilen kävimme Roopen kanssa Karjaan näytelmissä. Edelleen oltiin hieman paksuja, mutta oli sitä painoa tarpeeksi lähtenyt. Kotiin saimme tulla VSP-Vet pokaalin ja ruusukkeen kera.

Vielä puuttuu se roppi, mutta onhan tässä vielä kesää jäljellä ja jos ei tänä kesänä niin ensi kesänä sitten. Täytyyhän sitä harrastuksissa jotain tavoitteita olla.


Asiasta toiseen... 

Kuviakin olisi jos vaan jollakin olisi aikaa niille jotain tehdä. Eilinenkin loppupäivä meni ukkosmyrskyä katsellessa. Tsäku kyllä oli toista mieltä. Hän päätti maastoutua vuodesohvan viereen maton päälle (hyvä ettei alle).

Jotain tarvitsisi keksiä Tsäkun ukkospelkoon. Pilleri purkki on jo pöydän kulmalla, mut ei niitä voi herralle syöttää, kun sen on melkein vuorokauden pönttö ja tossut sekaisin. No täytyy mennä eläinlääkärin luonnonrohtokaappi tonkimaan ja siinä sivussa luontaistuote kauppa tyhjentämään rohdoksista.

Jos minulta kysytään niin nämä hiivatin ukkoset saisi jo riittää. Kolme päivää putkeen ukkosti, välillä pienen tauon piti ja yöllä sentään osasi olla kolistelematta.

Mutta tämä tyttö lähtee miettimään päivän tohinoita ja luonnonrohdosten massa ostamista.