Siirry pääsisältöön

Vaarallinen koriste marenki liikkeellä.

Viime aikoina on törmätty erittäin vaaralliseen koriste marenkiin. Se yrittää hyökätä/ ahdistella pieniä kaukasialais poikia.

Marenki on luokiteltu eritäin vaaralliseksi. Se on tiettävästi satuttanut yhtä viisi vuotiasta kaukasialaista. Se hyökkäsi yllättäin tarhan ovelle ja jäi ovi lankulle näköttämään. Marenki on niin kylmähermoinen kaveri, ettei se edes hätkähdä, vaikka sitä komennetaan räkä lentäen.

No lyhykäisyydessään. Iwan ei oikein diggaa makeasta, mutta kaikkea täytyy kokeille, josko se vaikka söis. Ei syönyt marenkia vaan kiersi ja kaarsi noin metrin päästä ja komensi kovin pahaa pahaa marenkia, joka "satutti" mukamas hänen tassuaan. Voi noita laumanvartioita, kun niiden aivoituksistaan ei aina saa selvää.

No mitäs muuta. No kaikkea tietenkin, täällä kun sattuu ja tapahtuu.

Iwan on ollut ojassa päistikkaa... kukas käskee penkalla piehtaroimaan. Iwan on ollut myös tekemässä pelto analyysiä, josko sinnekin pian päästäisiin.

On pussattu Misseä ja Misse on ollut vähemmän iloineen leikkiin kutsuista. On raahattu pelto myyriä/ hiiriä kotiin näytille.

Tsäku on ollut lajittelemassa kauroja. Herra tosin päätti et mälsää ja meinas syödä remminsä poikki. Tsäku on myös todennut, että meillä on aina joulu, kun äitpä piilottelee lahjoja pitkin kaappeja ja unohtelee niitä sinne piiitkäksi aikaa.


Roope on ollut maalaiselämään tutustumassa yökyläilyn verran ja aitaleikkejä leikkinyt Iwanin ja Tsäkurin kanssa.

Misse tosin totesi, ettei Roope kuulu kalustoon ja meinasi miehekkäästi ajaa Roopen tiehensä.

Aamulla Roope ajoi ylös sängystä ja vilahti sänkyyn, kun selän nosti.


Luontoäiti oli valokuuvaamista vastaan. Heti kun aloin ottamaan Ropsasta kuvia niin alkoi satamaan ja sitä samaa rataa mentiin koko loppu lauantai päivä, joten kamera sai luvan olla tuvan pöydällä, jotta ilma pysyi poutaisena.

Mutta saatiin sentään muutama kuva vanhasta herrasta.


Oikein hyvää kevättä kaikille narsissin kera. Viimeistään meistä kuuluu 14.5, kun bilekausi jatkuu.