Siirry pääsisältöön

Aika juoksee edellä karkuun, eikä anna ottaa kiinni.

Taisin tuossa pari viikkoa sitten lupailla pojista pikapuolin kuvia... kröhöm... no se aika juoksee niin, ettei ennätä kuin mennä nukkumaan ja heräämään.

Luontoäidin niin päättäessä ei myöskään viime päivinä olla otettu kuvia, joten saatta tyytyä parin viikon takaisiin epäonnistuneiden onnistuneisiin kuviin.

Sitä enne vielä pikainen Ropson alias Roope päivitys.

Käytiin tuossa viimeviikonloppuna koti näytelmissä treenaamassa. Voiko tuota muuksi sanoa, kun jo kehään mennessä tietää mikä on valituksen aihe. No muutenhan se olis niiiiiiin ihana vetsku, mutku se hieman tuhti eli suomeksi ihan perk***** läski. Tästä vaan kiitos koiran elättäjille.

Nyt Roope on tehotieetillä ja joka välissä täytyy muistuttaa, ettei sen koiran kurkusta tarvi työntää juur jokaista pullan känttyä ym.

No ei Roope ainut pulska ole. Tsäkurkin on taas jostain saanut haalittua muutaman lisäkilon luidensa ympärille ja niiden pois saaminen onkin taas työn ja tunskan takana.

Mutta se siitä ja kuvien pariin. Mummille vielä terveisiä, et saatiinhan siitä pienestä Iwan ilkimyksestä loppujen lopuksi niitä kuvia.