Siirry pääsisältöön

Jälkikoiria ja kissoja.

Kerrankin säät suosii, kun on kotona. Tämä viikonloppu on hyödynnetty ja poikien kanssa ollaan vintattu pitkin kulmakuntaa.

Lauantailta olisi tullut hyvää kuvamateriaalia, jos vain olisi ollut kamera taskussa. Pojat siis Tsäku, Imppu ja Misse olivat sulassa sovussa. Kaikki kolme makoilivat tyytyväisinä pihalaatoituksella. Misseä tosin hieman kiinnosti tehdä tuttavuutta, mutta otti väärän kohteen tutustua lähemmin. Tsäkurille riitti Missen ahdistelu, kun hajurako hupeni puoleen metriin. Sen jälkeen Misse onkin taas pitänyt muutaman metrin hajurakoa isoihin poikiin.

Jälkikausi tuli korkattua tänään.

Tosin kausi tuli korkattua näiden ei niin pk-koirien kanssa, kun Roopehan on oma valtaisesti siirtynyt eläkkeelle ja takapiha treenaajaksi. Tosin tuosta Roopen eläkkeestä en nyt tiedä, kun 12v Tsäkukin jaksaa mennä tohottaa niin, että meinaa lähteä tarhasta ovi lentoon, kun lähdetään jonnekin muualle kuin sisälle.

Poikia tosin tuntuu enemmän jäljellä kiinnostaa ne kivat purkit. Jälki on sellainen välttämätön paha mikä on pakko mennä, jos mielii löytää purkkeja. Nuo ne ei varmaan ikinä pääse irti purkeistaan.
Kyl mää taas totteen, et kyl koirat ossais, mut ku tää ohjaaja on niin käsi.

Ihan ensimmäisenä voisi muistaa. Älä ikinä kehu Imppua kesken jäljen. Sen jälkeen toiminta vire täysi nolla. Purkeilla päälaelle läpsytyksen ja uutta purnukkaa kohden. Mene tuohon toteamaan hyvä, niin herra tottee aijaa.. jäljestä kuule ihan ite.

Toiseksi voisi muistaa , kun Papu jäljestää pellollaja ja haju pikkasenkin vanha niin sillä on ärsyttävä siksaksakkasik koko hiivatin jälki. Taas alkuu ei meinannut muistaa ja meinas koko homma ryssiintyä, kun luulin koiran huinivan keikkea muuta kuin jälkeä. Papun menoa, kun katselee ja ei tietäis missä jälki kulkee luulis sen kulkevan aivan omiaan, on se sen verran päämäärättömän näköistä huinimista. 

No jos pojilla on meno kummosta on, niin löytyy talosta sentään yksi joka ajaa jälkeä suora viivaisesti.


Misse nimittäin kävi vetelemässä poikien jäljiltä makkaran palat poskeensa. Ja pitihän sitä vielä vähän kotipihassa kiusatta ja laittaa laattoja pitkin menemään makkarajälki.

Ehkä me rupeamme tallaamaan aina kolmea jälkeä kerralla, kun kissakin tarvitsee omansa. Muilla ne kissat harrastaa sohvaperunointia, näyttelyjä ja agilityä.

Loppuun vielä kuva janoisista jäljestäjistä. Imppu edessä ja Misse hieman taaempana.

Niin ja mummille terveisiä. Emme tuo enään jyrsijöitä poikasineen.