Siirry pääsisältöön

Bileet vol.4

Bilekauden huipentuma koittaa tänään, kun neljäs ja viimeinen  poppoomme nelijalkainen poika täyttää vuosia.

No kukahan muukaan se voi olla kuin arvokkaasti vanhentunut juhannuspoikamme Roope.

Katsokaa nyt kuinka harmaa se on jo.


Roope saa viettää "eläke" päiviään talon kaikki valtiaana kuninkaana ja hallita valtakuntaansa hänen korkeutensa haluamallaan tavallaan.

No jaa.. jos ei ihan eläkeläinen niin veteraani ainakin. Harmi vain ettemme ikinä päässeet veteraani kehiin kokeilemaan menestystä. Pk-touhut ovat olleet jäähyllä sairastelujen vuoksi (viime vuoden hiiva korvat ja tämän vuoden eturauhanen). Tosin olemme me jonkin verran harrastaneet kuitenkin takapiha treenaamista et voidaan edes sanoa rintarottingilla "kyllä me kotona osataan".

Jos aioimme vielä enemmissä määrin harrastaa niin silmät täytyisi peilata ja katsoa millaiseksi kaihi on kehittynyt. Välillä kun tulee tunne et koira on puolisokea. No tämä tunne tuli välillä kyllä jo silloin, kun kaihista ei vielä ollut tietoakaan.

Mutta tämä kai tästä. Toivottavasti Roope ottaa synttärinsä Tsäkuria rennommin. Tsäkurin bileissä, kun lensi vesikipot ja ruoka roiskui kupin reunojen yli. Ei se jalkoihin sotkeutuminen kaukanakaan ollut, kun vanha herra esitti akropatia numeronsa, johon kuului erikoiset tasajalka loikat ja hypyt  ilmassa suuntaa vaihtaen.