Siirry pääsisältöön

Kevään bilekausi jatkuu


Eilen 14.5 saatiin taloon toinen 10v., ainakin hetken ajaksi. Nimittäin suuri pieni kaukkarin sukuinen peltojen Kuningas Misse täytti pyöreän kympin.

Misse jatkaa toisena kevään/ kesän bilekautta. Tästä se tiivis bilettäminen alkaa, kunnes Roope sen päättää 23.6. Tsäku siinä välissä ehtii myös omat synttarinsä viettämään ja saa mittariin kunnioitettavat 11 vuotta.

Mutta seuraavaksi tämän hetken suurimmasta sankarista muutama aamuinen kuva.Misse nauttii kevään ensimmäisistä kesä päivistä ja lekottelee tyytyväisenä ruohikossa.

Iwan ja Tsäkur sen sijaan etsivät varjopaikkaa. Suurin pelko vain on Tsäkurin kopin nitkahtaminen. Vielä ei ole mitään tapahtunut, mutta jos lämpö alkaa Tsäkuria pännimään niin hyvin äkkiä herra on kaivanut mahtavan montun koppinsa alle. Alustavia tutkimuksia kopin ymmärillä on jo tehty.

Misse ja Iwankin on lähentyneet. Eilen illalla Misse oli ilmeisesti synttäri huumasta sekaisin ja meinasi tehdä virhe arvion. Olimme iltaa istumassa pihalle Iwanin kanssa ja Missekin päätti osallistua bileisiin. Viime hetkillä Misse tajusi kolmannen illan istujan. Hieman Missen teki mieli tehdä tuttavuutta, mutta se jäi parin metrin etäisyydeltä esitetylle keimailulle.

Mutta loppuun vielä lekottelu kuva peltojen kunninkaasta.