Siirry pääsisältöön

Kaulurisankari ja kauramoottori.

Jalat ovat sentään jo turvassa, mutta mustelmilla kylläkin.. siis omat jalat.

Roope joutui luopumaan tulevasta ja "loistavasta" veteraani kehien valloituksesta ja palleistaan. Tai no pallit ainakin lähti ja humoristisena vitsinä heitin ilmoille et me lähdetään tanskaan hakemaan silikonipallit.

Roopella alkoi eturauhanen vaivaamaan ja sen seurauksena tuli aiheelliseksi miettiä leikkausta. No nyt se on sitten tehty ja kauluristakin jo päästy eroon. Ei kymmenisen päivää rittänyt siihen, että Roope olisi oppinut liikkumaan kaulurin kanssa. Siinä rytäkässä sai kyytiä oven pielet ja eteen osuneet jalat. Jos ensimmäisellä yrityksellä ei päässyt niin otettiin hieman vauhtia, jos vaikka sitten olisi päässyt esteen ohi. Kaulurista tämän ryminän jälkeen jäi jäljelle harmaa teippi möykky. Tais mennä useampi metri ilmastointi teippiä, kun herran kauluria sai paikkailla ja yrittää saada sitä pysymään kasassa.


Herra päivä leikkauksen jälkeen erittäin yrmeänä, kun hänelle on tuollainen typerä härpätin laitettu päähän.

On täällä sentään muutkin pojat kunnostautuneet.

Misse se mennä liehtoo missä lie. Aurinkoisina päivinä voi ehkä nähdä harmaan möykyn pellolla peltohiiriä metsästämässä tai sitten se makaa keskellä pihaa laatoituksella.

Iwan sen puolin ruskettaa vatsaansa ja kytistää Missen tohinoita.

Tsäkur sen puolin on ahkerasti lajitellut kauroja ja siinä sivussa mutustellutkin niitä. Silmin nähden näki että Tsäkur nautti toiminnan keskipisteessä olemisesta ja auringon paisteesta. Välillä sai käydä katsomassa mitä herra touhuaa kun se katosi nurkan taakse pidemmäksi aikaa, mutta eihän herra muuta tehnyt kuin otti aurinkoa ja vahti tien liikennettä.


Välillä rupesi jo vanhusta ramasemaankin kaurojen lajittelu.Välillä herra jopa ennätti poseeraamaan ja taustalla näkyy herran työmaa.Tuli sentään kaurojen mussuttelu ikuistettua.

Tosin mitään kovin hyvää kuvaa herrasta ei saanut, kun piti niin tarkaan valkata syötäväksi kelpaavat kaurat.