Siirry pääsisältöön

Retkeilyä

Tässä on ne paljon puhutut hienot kopit ja tarhat. Se on kun timpurit innostuu niin kopin koollakaan ei ole rajoja.


On sit muuten ekologinen koppi. Vanhat makasiniin laudat sai uuden käyttötarkoituksen kopin seinistä, eikä vanhat katto pellitkään menneet hukkaan. Täysin uutta on lattian vanerit ja ikkunan pleksi, joka sekin oli hukkapala kaupassa. Mökit on maalattu piha miljööseen sopiviksi, joten tästä voimme päätellä minkä värisiä rakennuksia pihasta löytyy.

Tarhat nyt vielä on vähän teko vaiheessa. Tolpat on katkaisemati ja hiekka tuomati, mutta kaikki aikanaan. Ehkä ensi kesänä tarhoissa kasvaa kunnon nurmikin.


Etu alalla on Tsäkurin tarha ja takana Iwanin. Laudat ja tolpat ovat nekin kierrätys tavaraa ja Tsäkurin tarhan ovi.

Kuva on otettu pitkään muistettavana päivänä. Koko päivän he olivat sovussa rinnakkain, mutta illalla se tappelu tuli, jossa Tsäkurilta lähti kynsi ja anturan pohja halki. Nyt jo antura alkaa olemaan melko hyvässä kunnossa ja viimeisiä antbiootteja syödään. Kynsi nyt ei ole vielä kasvanut, mutta se nyt sitten kasvaa aikanaa.

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Klaanin uusi vahvistuskin julkaisi kuvansa täällä blogissa ja pika puolin ehkä myös saapuu sivujenkin puolellle stoorin kera, mutta sitä odotellessa otamme pienet päivä unet ja keräämme energiaa julkistus päivää varten.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Viikonloppuna Iwan pääsi retkeilemään lähi ympäristöönsä. Hauskaa tuntui pojalla olevan... ainakin, jos kuvia katselee.


Tiedä sitten mitä ihania tuoksuja maassa oli, mutta kovin täytyi itseään niihin hieroa.

Pakollisia poseeraus kuviakin oli pakko ottaa, kun herra suostui välillä vähän poseeratakin.

Mutta näissä tunnelmissa jatkamme retkeilyä. Ehkä pika puolin Tsäkurkin pääsee retkelle, kunhan nyt ekaksi saadaan tassu kuntoon, niin että voimme lähteä pidemmälle lenkille.


Herrat etsivät uusia hajuja.