Siirry pääsisältöön

Syys kuulumisia

Taas on aika vierähtänyt kauhiaa vauhtia ja viime kirjoituksestakin  on aikaa pari kuukautta.

No ei täällä mitään maailmaa mullistavaa ole tapahtunut, eikä olla oltu hiljaa, vaikka ei tänne olla ehditty kirjoittaa.

Tsäkur ja Imppu ovat ottaneet syksyn vastaan enemmän ja vähemmän iloisesti. Silloin on kivaa kun aurinko hellii viluisia kaukkari poikia, mutta ne vesisateet. Juuri tuossa pari päivää sitten aloin Imppua tarhaan viedessä miettimään onko minulla 2 Kaukasailaista vai 1 Kaukasialainen ja poni. Oli nimittäin taas porukan juniorilta sellaiset ori hypyt et meinasin itsekin hyppiä mukana. Takajaloillaan seisten ja pukkihyppyjä esitellen sain raaha Impun tarhaan, kun ei millään meinannut tulla, kun on märkää ja kurjaa.
Tsäkur nyt alituu kohtaloonsa ja lompsii tarhaan kun viedään, mutta sisälle hakiessa saa varoa, ettei ole itse kuralla kuorutettu, kun vanhus kiihdyttää ovelle.

Imppu on myös käynyt tutustumassa syksyn sienisatoon. Muutama viikonloppu sitten käytiin metsässä hieman tarpomassa ja etsimässä sieniä. No ei niitä paljoa löytynyt, mutta silti Imppu sai maistaa kun Kapa vaari tarjosi koristaan sienen maistettavaksi. Suuhunsa Imppu kyllä otti mutta yhtä vauhdikkaasti myös sylkäisi pois. Ei tainnut juniori tykätä sienistä.

Bobilla tämä syksy on ollut yhtä tasaista koti hitleröintiä. Roope saa hampaasta, jos erehtyy Bobin apajille ja on sitä vanhan herra matollekin lirauttanut, kun ei olla menty hänen mielensä mukaan (hyvä ettei lirauttanut äidin varpaille).
Bobi on myös innostunut käymään pk-tottis treeneissä. Meillä on myös ihan oma kuvio mitä "treenataan", nimittäin henkilö ryhmää, jossa kaikki saa raapia ja syöttää vanhaa herraa ja joollei hoida hommiaan niin Bobi kyllä huomattaa raapaisemalla jalasta.

Roopen kanssa ollaan kovin yritetty saada itseämme bh-koe kuntoon, mutta usko alkaa loppumaan. Oma koulun käynti häiritsee pahasti harrastustoimintaa ja nyt sit vielä Roope meni ja teloi jalkansa. Jos ei ens viikonloppuun mennessä ole kunnossa niin luovutaan koko ajatuksesta tältä syksyltä.

Roopen kanssa tuli myös leireiltyä tuossa syyskuun alussa. Saimme paljon hyviä vinkkejä tottikseen ja jälkeen. Roope myös yllätti metsässä tehokkuudellaan. Jätkällä ei oikeastaan vuoteen olla otettu jälkeä ja veti tosi hienosti siihen nähden mitä treenattu. Uusittiin myös leirillä leikki mielisen Koira Toto juoksun kolmas sija saaden kaiken maailman herkkuja.

Mutta kai sitä taas täytyy lähteä koirien pariin hääräämään ja pelastamaan ne nälkä kuolemalta. Varmasti taaas jäi paljon kertomati, mutta kaikkea ei voi muistaa, kun pelkkää blogiin kirjoittamistakin on miettinyt kuukauden verran.

Mutta Oikein hyvät syksyt kaikille kävijöille.

Kuvia muuten tulossa jossain vaiheessa. olen kyllä tainnut monta kertaa jo niitä luvata, mutta jos nyt vaikka jossain vaiheessa niitä saisi laitettua, kun tuo oma konekin on kunnossa.