Siirry pääsisältöön

Kalamies Tsäkur ja kumppanit.

Tuossa jokin aika sitten tuli käytyä kalassa ja Tsäku pääsi mukaan harrastamaan luontomatkailua.Tsäkusta oli oikein hauskaa samoilla luonnossa ja tutkia/ tarkkailla maisemia. Yksi ahvenkin mainasi Tsäkun ruuaksi päätyä, kun se pomppasi kalakassista pois. Senteistä jäi kiinni etteikö Tsäku sitä olisi laittanut parempiin poskiin.Tsäku osasi ottaa kaiken ilon irti luonnonhelmassa olemisesta. Milloin tarkkailtiin lintuja ja toisiaan sitä pyörittiin puolukanvarvuissa vinkeä virne naamalla. Tosin Tsäkurin mielestä kaikkein hauskinta olisi ollut istua jalanvieressä, kun kalastetiin, mutta herra sai tyytyä olemaan muutaman metrin päässä vedestä puuhun köytettynä.Iwankin on päässyt kalastelemaan, mutta siitä reissuista ei ole kuvia, kun oli siimat solmussa ja Imppu remmissään ompisolmussa. Kaikki mitä lähellä oli niin yritettiin syödä tai muuten vaan tuhota. Parin sentin mittainen mateen poikanenkin mainasi mennä herran suukkiin.

No löydettiin me sentään jotain hyvää syötävääkin kalareissulla... mustikkaa nimittäin. Siellä sitä oltiin onkivavan kanssa persuspystyssä mustikka varvikossa etsimässä herralle herkkuja.

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Kalareissujen jälkeen tapahtunutta.

Tsäkun kyynärpää on taas ilmoittanut, et ilmat on aivan liian lämpöiset. Taasen herra alkoi sitä nuolemaan. No vielä se on hyvässä kunnossa, kun asia huomattiin samantien, kun osattiin varautua. Toivotaan nyt vaan et ilmat todella hieman viilenee ja selvitään kotikonstein, eikä siihen tule tulehdusta.

No tulehduksista puheen ollen niin Roope päätti ettei hän ala treenaamaan kesä"loman" jälkeen vaan kehittää tulehduksen korvaansa ja jatkaa lomailua. Toivotaan nyt et päästäisin helpolla korvan kanssa ja se paranisi parissa viikossa et voitaisiin ruveta ihan tosissaan treenaamaan BH-kokeeseen. Syksynleirikin lähestyy.. sinne olemme taasen menossa.

Tsäkurin kanssa ollaan myös tehty jälleen kerran pr-työtä. Käytiin Someron torilla pyörähtämässä ja näyttämässä et ei me kaukkarit ihan heti syödä, jos tulee vieras ihminen vastaan.

Saman reissun alkuun tuli huomattua et Tsäku on tainut "vähän" lihota, kun on saanut vuohen maitoa. Ei meinaas valjaat mahtuneet kiinni, vaikka vielä katsoin että ne on ihan oikein laitettu herran ylle. No pieni löysennys toimenpide niin sit mahtu valjaatkin taas päälle.

Tsäkulla on muuten taas kesänhullutpäivät menossa. Tarhassa on kohta monttu kaivettuna kiinaan asti. Talosta löytyi yksi uusi huone, jota täytyy tutkia erittäin tarkkaan (kyllä se huone siinä on ollut aina, mut Tsäku ei ole vaan tykännyt siitä). Talossa voi muutenkin kulkea miten tykkää lystää, jopa tv:tä käydä haistamassa, kun ennen sinne ei ole voinut mennä. 

Mutta ei tänne tämän ihmeempiä. Bobikin mennä tohottaa ja komentelee Roopea sen minkä ennättää. Välillä aina takajalan nivelrikko haittaa, kunhan herra vaan ymmärtäisi et hänellä on ikää 13 ja risat, eikä paikat ole enään kolmevuotiaan.