Siirry pääsisältöön

Ikinuori vaariIkinuori Tsäkur täytti perjantaina 9 vuotta.

Herra tosin ei paljoa nauttinut syntymäpäivästään ja syynähän oli armoton kuumuus. Herrahan on lämmön ystävä, mutta yli 25 asteen helteetki ovat liikaa vaarille.

Vuodessa herra on niin paljon saanut aikaiseksi ettei kaikkea edes muista ja jos ne kaikki tapahtumat ja kommellukset kirjoittelisi niin syntyisi pieni kirja.
Mutta jos lyhyesti kertoilisi niin herralla on terveys kohdallaan ja ielikin on kuin yksi vuotiaalla. Välillä ollaan jopa intouduttu leikkimään Roopen naruleluilla. Uusiin ihmisiin ollaan tutustuttu ja Impun kanssa haastettu riitaa millloin mistäkin (yleensä riidan syynä on ruoka).

Tänä kesänä tarvitsisi Tsäkurin kanssa lähteä moikkaamaan eläinlääkäriä ja syynähän ovat rokotukset. On siinä taas ihmisillä katsomista, kun me tullaan. Kaikki muut potilaat nurkkien taakse piiloon varsinkin kaikki sakemannit. Sakemanneja me edelleen vihataan sydänjuuria myöten.

Tsäkur muuten suosittelee kaikille luomua ja luontoa vähän rasittavaa hyvin ekologista turkkiväriä. Vihreä on tämän alkukesän trendiväri eli kaikki piehtaroimaan vastaleikattuun ruohikkoon niin saa hienot ja rajun väriset raidat.

Mutta kai tässä täytyy toivotella oikein mukavat ja aurinkoiset (toivottavasti edes vähän viileämmät) kesän jatkot. Tsäkur jatkaa kutunmaidon maun maiskuttelua ja aamu auringossa löhöilyä.