Siirry pääsisältöön

Päivitystä..

Roopen kanssa on tullut taas käytyä näyttelyissä ja uusia on jo taas tulossa. Hyvinkäällä käytiin pyörähtämässä hakemassa EH, mutta herran käytökseen olen enemmän kuin tyytyväinen. Kerrankin uros kehä meni ilman turinoita. Ei varmaan myöskään ollut kaukana ettei saatu kauluspaidasta korvaus vaatimuksia, kun Roope antoi kunnon pusun tuomarille ja siinä samalla meinas lähteä tuomarin rintatasku ja tuomariruusuke Roopen mukaan. Tuomari vähän aikaa tarkasteli onko tasku vielä kunnossa.

Tsäkurin kanssa on tullut käytyä lääkärissä ja samalla annettiin opetus ettei kannata olla liian utelias. Mentiin sitten etukäteen katsomaan onko vastaan otolla toisia koiria. lääkäri pyysi odottamaan, kunnes edellinen lähtee. No kun edellisen oli aika lähteä niin lääkäri tuli sanomaan et voitte hakea koiran. Sekös herätti vanhan täti ihmisen kiinnostuksen niin että täytyi jäädä oven viereen päivystämään fifinsä kanssa mikä tapaus oikein on tulossa. Pappakos se riemastui kun näki tätiuteliaan fifinsä kanssa. Pappa ei kyllä ole aikoihin sellaisia pultteja vetänyt toisille koirille vai mahtoiko olla osa syynä se että tätiutelias melkein kiipes fifinsä kanssa lyhtypylvääseen. Muuten pappa käyttäytyi oikein mallikkaasti lääkärissä ja antoi kiltisti tutkia itsensä. Kauhia asia lääkärissä oli vaa'alla seisominen ja siihen pitikin maastoutua ja mulkoilla erittäin loukkaantuneen näköisenä.

Mitäs muuta.. Iwan on tehnyt tuttavuutta viherkasvien kanssa ja kokeillut sattuuko nenään kun sen tökkää kaktukseen. Iwan voi kertoa ettei kaktuksen piikit nenässä tunnu yhtään kivalta. Ja Bobi se on oma vanha itsensä, örähdellään joka väliin mihin nyt vaan örähdys sopii.

Niin ja Tsäkurille se on löytynyt uusi herkku... Tomaatti. Jos vaan ruuan joukossa on tomaattia niin kyllä papan kuppi kiiltää. Niin ja onhan Iwanillakin omat herkut rehuissa, Iwan ei ole täysin lihansyöjä. Jos vain Iwanin nenuun kantautuu vadelman haju niin kuola alkaa valumaan. Toinen intohimon kohde on herne.