Siirry pääsisältöön

Näytelmiä


On tullut käytyä Roopen kanssa muutamassakin näyttelyssä ja koirasta on saanut mitä mielenkiintoisempia arvosteluja. Helsingin näyttelyssä Roopesta saatiin jopa varautunut luonteeltaan, kun tuomarin pitkä huivi läpsähti takaapäin korville ja Roope örähti vähän (murahdus ei tosiaankaan ollut paha, mutta se sai tuomarin ihan hysteeriseksi). No tuolla Helsingissä melkein kaikissa koirissa oli jotain vikaa tuomarin mielestä, kun kaikki 4 avoimenluokan urosta sai H:n eikä linja siitä paljoa parantunut seuraavien kohdalla.

On sitä tullut käytyä Mätsärissäkin. Pelastetaan Koirat ry järjesti 12.8.2007 Hakunilan Urheilupuistossa Vantaalla Varjomatch show:n. Roope eikä Tsäkur päässyt tällä kertaa itseään kehiin esittelemään, kun Tsäkurilla meni aika räyhätessä sakemannin näköisiä koiria ja aikansa niille räyhättyään tuumasi et  kaikki pitää räyhätä ja Roopen ilmoittaminen unohtui, kun tuli juoruiltua Tsäkurin asioita ja kuulumisia.
Reissu oli kyllä kaikin puolin erittäin onnistunut. Roope ja Tsäkur tuli todella hyvin toimeen ja Tsäkurkin käyttäytyi odotettua paremmin, vaikkei moni sitä välttämäti uskoisi. Loppu päivästä jopa Tsäkur ei jaksanut kaikkia koiria rähistä, jollei nyt ihan vierestä sattunut kulkemaan.
Tsäkur oli myös erittäin onnellinen, kun moni ihminen kävi häntä kupsuttelemassa ja ihailemassa. Monelle myös näytettiin kummoinen koira on, kun se on oikeesti rähjä toisia koiria kohtaan.
Niin ja näki Tsäkur tyttönsä Feliciankin. Kovin herra olisi halunnut päästä tekemään tuttavuutta, mutta neiti oli sen verran myrtsillä tuulella ettei viitsitty päästää nuuskuttelemaan, kun tuo Pappa aina välillä rähähteli ohi kulkijoille. Roope se koko ajan haastoi skapaa Felician kanssa. Tiedä taas mikä Felician naamassa Roopea ärsytti.
Ensi vuonna taas uusiksi et varokaahan vaan kilpakumppnit, jos me vaikka kehään asti päästäisiin.

Niin ja Tsäkur kiittää kaikkia, jotka täällä käy niistä ihmisistä, jotka jakoivat rapsutuksia päivän mittaan. Ja Jantsille ja tyttärelleen erikois terkut Tsäkurilta.


Väsynyt, mutta onnellinen reissaaja syömässä nahka lastua.